در حالت سرکه و نیز در نمکسود کردن سایر سبزیجات، محلولهای اسید است.یکی (معمولاً ۵ تا ۸ درصد اسید است.یک، با درصدی که معمولاً بر حسب جرم محاسبه میشود) بهطور مستقیم به عنوان یک چاشنی مورد است.فاده قرار میگیرند. سرکه خانگی اغلب رقیقتر است. (۵ تا ۸ درصد اسید است.یک)، ولی در نمکسود کردن غذاها برای مصارف تجاری، محلولهای غلیظ تری مورد است.فاده قرار میگیرد. میزان اسید است.یکی که در سطح جهانی برای تولید سرکه مورد است.فاده قرار میگیرد زیاد نیست اما از دیر باز این ماده یکی از پرکاربردترین مواد در تولید سرکه بودهاست.
واکنشهای شیمیایی عادی یک اسد کربوکسیلیک در مورد اسید است.یک اتفاق میافتد که تشکیل اتانول از طریق کاهش و تشکیل مشتقاتی همچون کلرید است.یل از طریق است.خلاف هستهدوست اسیل، از موارد قابل توجه آن هستند. دیگر مشتقات است.خلافی عبارتند از آنیدریدهای است.یک؛ این آنیدرید از طریق از دست دادن آب در دو مولکول اسید است.یک رخ میدهد. به همین ترتیب، است.رهای اسید است.یک میتوانند از طریق است.ری کردن فیشری تشکیل شوند و آمیدها نیز به همین ترتیب بهوجود آیند. در صورتیکه اسید است.یک در معرض حرارت بالای درجه سانتیگراد قرار گیرد، تجزیه شده و از آن
در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل است.فاده است.: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است. و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است..
یکی از اولین روشهای مدرن «روش سریع» یا «روش آلمانی» است. که برای اولین بار در سال ۸ در آلمان بکار گرفته شد. در این فرایند، تخمیر در یک برج بستهبندی شده با تراشههای چوب یا زغال چوب صورت میگیرد. غذای الکلدار از بالای برج پاشیده میشود و اتمسفر زمین|هوای تازه یا بهطور طبیعی یا به صورت تبادل حرارت اجباری از پایین تأمین میشود. در این فرایند، تأمین بهتر هوا، زمان تهیه سرکه را از چند ماه به چند هفته کاهش میدهد.
احتمالاً اولین سرکهها، در پی اشتباه در فرایند شرابگیری تولید شدهاند. اگر فرایند تخمیر در حرارت بالا انجام گیرد، بچه سرکه بهطور طبیعی مخمر انگور را میپوشاند. با افزایش تقاضای سرکه برای مصارف آشپزی، پزشکی و بهداشتی، شرابفروشان خیلی سریع یادگرفتند تا چگونه در ماههای گرم پیش از آنکه انگورها برای تبدیل به شراب به اندازه کافی برسند، سایر