در بیشتر تاریخ بشری، اسید است.یک در حالت سرکه، توسط گروه باکتریایی «بچه سرکه» ساخته میشدهاست. در صورت وجود اکسیژن کافی، این باکتری میتواند از انواع مختلف مواد غذایی الکلدار، سرکه تولید کند. شاخصترین این غذاها عبارتند از
استیک اسید مایعی بی رنگ، دارای طعم و مزه متمایز و بوی تند است.. اسید است.یک به عنوان یک اسید ضعیف طبقه بندی شده است.، اما اسید است.یک غلیظ خورنده است. و می تواند به پوست آسیب برساند. اسید است.یک بعد از اسید فرمیک دومین و ساده ترین اسید کربوکسیلیک است.. اسید است.یک شامل یک گروه متیل متصل به یک گروه کربوکسیل است.. این ماده با بسیاری از حلال های قطبی و غیر قطبی مانند آب، کلروفرم و هگزان مخلوط می شود.
در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل است.فاده است.: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است. و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است..
محلولهای رقیق اسید است.یک، همچنین به خاطر خاصیت اسیدی ملایم آنها، مورد است.فاده قرار میگیرند. در محیط خانگی، است.فاده در آبگونه اسیدی ظهور فیلم و برداشتن جرم شیر آب و کتری از نمونههای آن است.. خاصیت اسیدی همچنین از طریق سلولهای نیش ستاره دریایی، در درمان نیش
تقاضای جهانی است.یک اسید در حدود ٫۵ میلیون تن (متریک تن در سال Mt/a) که حدود . Mt/a از طریق بازیافت برآورده میشود. باقی آن توسط بازار خوراک پتروشیمیایی یا منابع بیولوژیکی تولید میشود. است.یک اسید رقیق تولید شده توسط تخمیر طبیعی، سرکه نامیده میشود.