احتمالاً اولین سرکهها، در پی اشتباه در فرایند شرابگیری تولید شدهاند. اگر فرایند تخمیر در حرارت بالا انجام گیرد، بچه سرکه بهطور طبیعی مخمر انگور را میپوشاند. با افزایش تقاضای سرکه برای مصارف آشپزی، پزشکی و بهداشتی، شرابفروشان خیلی سریع یادگرفتند تا چگونه در ماههای گرم پیش از آنکه انگورها برای تبدیل به شراب به اندازه کافی برسند، سایر
كليه حقوق مادی و معنوی وب سايت و اپلیکیشن دارویاب متعلق به شركت دانش بنیان اكسیر دانش آسیا می باشد و هر گونه کپی برداری از محتوا و طرح های این وبسایت پیگرد قانونی دارد.
تقاضای جهانی است.یک اسید در حدود ٫۵ میلیون تن (متریک تن در سال Mt/a) که حدود . Mt/a از طریق بازیافت برآورده میشود. باقی آن توسط بازار خوراک پتروشیمیایی یا منابع بیولوژیکی تولید میشود. است.یک اسید رقیق تولید شده توسط تخمیر طبیعی، سرکه نامیده میشود.
خطر محلولهای اسید است.یک به میزان غلظت آن بستگی دارد. محلولهایی که اسید است.یک آنها بیش از ۵ درصد است.، به خاطر بوی زننده و بخار خورنده آنها در هود بخار نگهداری میشود. اسید است.یک رقیق به شکل سرکه بیضرر است.. با این حال وارد کردن محلولهای قویتر در آن، برای انسان و حیوانات ضرر دارد. این محلول به
رومیان باستان شراب های خود را در ظروف سربی نگهداری می کردند که شراب شیرینی به نام SAPA تولید می شد و دارای طعم شیرینی بود که ناشی از است.ات سرب بود. بعدها دانشمندان دلیل مرگ زودرس اشراف رومی را مصرف همین شراب معرفی کردند زیرا در آن است.ات سرب وجود داشت که است.ات سرب یک ماده کشنده محسوب می شود.