خطر محلولهای اسید است.یک به میزان غلظت آن بستگی دارد. محلولهایی که اسید است.یک آنها بیش از ۵ درصد است.، به خاطر بوی زننده و بخار خورنده آنها در هود بخار نگهداری میشود. اسید است.یک رقیق به شکل سرکه بیضرر است.. با این حال وارد کردن محلولهای قویتر در آن، برای انسان و حیوانات ضرر دارد. این محلول به
معمولاً، این واکنش در تلفیقی از حرارت و فشاری انجام میشود که در عین نگهداری بوتان در حالت مایع، دما را تا حد ممکن بالا نگه دارد. شرایط واکنشی معمولاً در دمای ۵ درجه سانتیگراد و فشار  ؛ اتمسفر ۵۵ قرار دارد. ممکن است. در این میان چند فراورده جانبی نیز تولید شوند از جمله بوتانون، است.ات اتیل، اسید فورمیک و اسید پروپونیک. این فراوردههای جانبی از لحاظ تجاری با ارزش هستند و در صورتیکه از لحاظ اقتصادی مورد نیاز باشند، شرایط واکنش را تغییر می. دهند تا مقادیر بیشتری از این فراوردهها بهدست آید. در عین حال جداسازی اسید است.یک از این فراوردههای جانبی ممکن است. هزینههای فرایند را افزایش دهد.
اسید است.یک غلیظ خورندهاست و در نتیجه باید با احتیاط با آن کار کرد، زیرا باعث سوختگی، آسیبهای دائم چشمی و سوزش اعضای دارای مایعات مخاطی میشود. این تاولها و آبلهها ممکن است. تا چند ساعت پس از در معرض قرار گرفتن پدیدار نشوند. به هنگام کار کردن با این ترکیبها باید از دستکشهای مقاوم از جنس پلاستیک نیتریل است.فاده کرد چراکه است.فاده از دستکشهای لاتکس از ایمنی لازم برخوردار نیست. اسید است.یک غلیظ در شرایط آزمایشگاهی به سختی مشتعل میشود.
احتمالاً اولین سرکهها، در پی اشتباه در فرایند شرابگیری تولید شدهاند. اگر فرایند تخمیر در حرارت بالا انجام گیرد، بچه سرکه بهطور طبیعی مخمر انگور را میپوشاند. با افزایش تقاضای سرکه برای مصارف آشپزی، پزشکی و بهداشتی، شرابفروشان خیلی سریع یادگرفتند تا چگونه در ماههای گرم پیش از آنکه انگورها برای تبدیل به شراب به اندازه کافی برسند، سایر
پیش از تجاری شدن روش مونسانتو، بیشتر اسید است.یک از طریق اکسایش است.الدئید تولید میشد. این روش به عنوان دومین روش مهم تولید پابرجا ماندهاست، هر چند که کربندارکردن متانول در آن، چندان مقرون به صرفه نیست. است.الدئید را میتوان از طریق اکسایش بوتان یا نفتا یا آبدار کردن اتیلن بهدست آورد.