در بیشتر تاریخ بشری، اسید است.یک در حالت سرکه، توسط گروه باکتریایی «بچه سرکه» ساخته میشدهاست. در صورت وجود اکسیژن کافی، این باکتری میتواند از انواع مختلف مواد غذایی الکلدار، سرکه تولید کند. شاخصترین این غذاها عبارتند از
واکنشهای شیمیایی عادی یک اسد کربوکسیلیک در مورد اسید است.یک اتفاق میافتد که تشکیل اتانول از طریق کاهش و تشکیل مشتقاتی همچون کلرید است.یل از طریق است.خلاف هستهدوست اسیل، از موارد قابل توجه آن هستند. دیگر مشتقات است.خلافی عبارتند از آنیدریدهای است.یک؛ این آنیدرید از طریق از دست دادن آب در دو مولکول اسید است.یک رخ میدهد. به همین ترتیب، است.رهای اسید است.یک میتوانند از طریق است.ری کردن فیشری تشکیل شوند و آمیدها نیز به همین ترتیب بهوجود آیند. در صورتیکه اسید است.یک در معرض حرارت بالای درجه سانتیگراد قرار گیرد، تجزیه شده و از آن
در قرن سه پیش از میلاد, فیلسوف یونانی به نام نئوفراستوس عنوان کرد که سرکه می تواند بر روی فلزات اثر بگذارد تا از واکنش آن رنگدانه های مورد نیاز در کار هنری ایجاد شود که از این رنگدانه ها می توان به (کربنات سرب) و (زنگار مس) اشاره کرد که ترکیب رنگ سبز را به وجود می آورد.
با تغییر شرایط فرایند، میتوان در همان کارخانه آنیدرید است.یک تولید کرد. از آنجا که هم متانول و هم مونواکسیدکربن مواد خام مناسبی هستند، کربندارکردن متانول از درباز به عنوان یکی از بهترین روشها برای تولید اسید است.یک بهشمار میآمدهاست. در سال ۵، هنری درفیوس از
در حالت سرکه و نیز در نمکسود کردن سایر سبزیجات، محلولهای اسید است.یکی (معمولاً ۵ تا ۸ درصد اسید است.یک، با درصدی که معمولاً بر حسب جرم محاسبه میشود) بهطور مستقیم به عنوان یک چاشنی مورد است.فاده قرار میگیرند. سرکه خانگی اغلب رقیقتر است. (۵ تا ۸ درصد اسید است.یک)، ولی در نمکسود کردن غذاها برای مصارف تجاری، محلولهای غلیظ تری مورد است.فاده قرار میگیرد. میزان اسید است.یکی که در سطح جهانی برای تولید سرکه مورد است.فاده قرار میگیرد زیاد نیست اما از دیر باز این ماده یکی از پرکاربردترین مواد در تولید سرکه بودهاست.