در حالت سرکه و نیز در نمکسود کردن سایر سبزیجات، محلولهای اسید است.یکی (معمولاً ۵ تا ۸ درصد اسید است.یک، با درصدی که معمولاً بر حسب جرم محاسبه میشود) بهطور مستقیم به عنوان یک چاشنی مورد است.فاده قرار میگیرند. سرکه خانگی اغلب رقیقتر است. (۵ تا ۸ درصد اسید است.یک)، ولی در نمکسود کردن غذاها برای مصارف تجاری، محلولهای غلیظ تری مورد است.فاده قرار میگیرد. میزان اسید است.یکی که در سطح جهانی برای تولید سرکه مورد است.فاده قرار میگیرد زیاد نیست اما از دیر باز این ماده یکی از پرکاربردترین مواد در تولید سرکه بودهاست.
كليه حقوق مادی و معنوی وب سايت و اپلیکیشن دارویاب متعلق به شركت دانش بنیان اكسیر دانش آسیا می باشد و هر گونه کپی برداری از محتوا و طرح های این وبسایت پیگرد قانونی دارد.
محلولهای رقیق اسید است.یک، همچنین به خاطر خاصیت اسیدی ملایم آنها، مورد است.فاده قرار میگیرند. در محیط خانگی، است.فاده در آبگونه اسیدی ظهور فیلم و برداشتن جرم شیر آب و کتری از نمونههای آن است.. خاصیت اسیدی همچنین از طریق سلولهای نیش ستاره دریایی، در درمان نیش
تقاضای جهانی است.یک اسید در حدود ٫۵ میلیون تن (متریک تن در سال Mt/a) که حدود . Mt/a از طریق بازیافت برآورده میشود. باقی آن توسط بازار خوراک پتروشیمیایی یا منابع بیولوژیکی تولید میشود. است.یک اسید رقیق تولید شده توسط تخمیر طبیعی، سرکه نامیده میشود.
پیش از تجاری شدن روش مونسانتو، بیشتر اسید است.یک از طریق اکسایش است.الدئید تولید میشد. این روش به عنوان دومین روش مهم تولید پابرجا ماندهاست، هر چند که کربندارکردن متانول در آن، چندان مقرون به صرفه نیست. است.الدئید را میتوان از طریق اکسایش بوتان یا نفتا یا آبدار کردن اتیلن بهدست آورد.