یکی از عواملی که باعث محبوبیت فیلم پلی اتیلن چگالی بالا شده، این است. که سازمان غذا و داروی آمریکا ( FDA ) انتخاب این ماده را برای بسته بندی ماده غذایی تایید کرده است.. بهداشت در بسته بندی مواد غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد. با انتخاب این مدل فیلم برای بسته بندی مواد غذایی اطمینان خواهید داشت که محصولات شما در سلامت کامل به دست مصرف کننده خواهد رسید.
فیلمهای LDPE همانند HDPE معایب خاصی دارد که در موارد بسیار با هم شبیه هستند. این مدل از فیلمها نیز در برابر فشار ضعیف بوده و با کوچکترین ضربه ترک میخورند. به همین دلیل ممکن است. که بخش زیادی از مواد غذایی با این بسته بندی در هنگام حمل آسیب ببینند. مقاومت کم در برابری اشعه فرابنفش دیگر موردی است. که بین فیلمهای LDPE و HDPE مشترک بوده و مواد غذایی با این بسته بندی نباید مقابل نور آفتاب قرار بگیرد. یکی از معایب بزرگ فیلم پلی اتیلن چگالی کم آن است. که به سادگی مشتعل میشوند و خطرات زیادی را به وجود میآورند.
به طور کلی فیلمهای پلی اتیلن ساده یا PE با افزودن رادیکال مونومرهای اتیلن ساخته میشوند. سازندگان فیلمهای پلی اتیلن از کاتالیزور زیگلر-ناتا ( Ziegler-Natta ) یا متالوسن ( metallocene ) ساخته میشوند. سایر فیلمهای پلی اتیلن نیز مراحل تولید مختلفی دارند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
نقطه ذوب فیلمهای پلی اتیلن چگالی پایین بین تا درجه سانتیگراد است.، به همین دلیل مقاومت نسبتا بالایی در مقابل حرارت دارد. البته مقاومت بالای فیلمهای پلی اتیلن چگالی کم فقط به درجه حرارت بالا محدود نمیشود. این فیلمها میتوانند مقاومت نسبتا خوبی در مقابل مواد قلیایی و اسیدهای رقیق از خود نشان دهند. از طرفی فیلمهای پلی اتیلن چگالی کم مقاومت محدودی در برابر موادی دارند که تعدادی از آنها عبارتند از:
Established in . Elmaraghy pack has been a leading figure in flexible materials for more than years. We have a large-scale advanced factory that provides customers with maximum confidence in supply. Elm film consults with customers to create a safe, efficient and sustainable packaging process. We use the latest global technology to create the worlds highest quality flexible materials manufacturing.