پلی اتیلنهای خطی با چگالی کم از لحاظ ساختار فرمولی شبیه LDPE هستند. به طور کلی LLDPE نوع بهبود یافته LDPE است. که توانسته به جایگزینی مناسب برای فیلم پلی اتلین چگالی کم تبدیل شود. به همین دلیل است. که بیشتر تولیدکنندگان مواد غذایی در ایران نیز از این فیلم پلی اتیلن خطی با چگالی کم برای بسته بندی محصولات خود است.فاده میکنند.
فیلمهای LDPE همانند HDPE معایب خاصی دارد که در موارد بسیار با هم شبیه هستند. این مدل از فیلمها نیز در برابر فشار ضعیف بوده و با کوچکترین ضربه ترک میخورند. به همین دلیل ممکن است. که بخش زیادی از مواد غذایی با این بسته بندی در هنگام حمل آسیب ببینند. مقاومت کم در برابری اشعه فرابنفش دیگر موردی است. که بین فیلمهای LDPE و HDPE مشترک بوده و مواد غذایی با این بسته بندی نباید مقابل نور آفتاب قرار بگیرد. یکی از معایب بزرگ فیلم پلی اتیلن چگالی کم آن است. که به سادگی مشتعل میشوند و خطرات زیادی را به وجود میآورند.
تمامی این مزایا باعث شده تا بیشتر کارخانههای مواد غذایی از فیلمهای پلی اتیلن LDPE برای بسته بندی محصولات خود است.فاده کنند. حتی این فیلمها در ورقههای بسیار شفاف و نازک تولید میشوند تا بتوان وزن کلی محصول را کاهش داد. سازمان غذا و دارو آمریکا ( FDA ) این نوع فیلم را یک انتخاب مناسب برای بسته بندی بهداشتی مواد غذایی میداند. قیمت مناسب نیز باعث شده تا تولیدکنندگان مواد غذایی بتوانند هزینه تمام شده محصول خود را کاهش دهند.
یکی از عواملی که باعث محبوبیت فیلم پلی اتیلن چگالی بالا شده، این است. که سازمان غذا و داروی آمریکا ( FDA ) انتخاب این ماده را برای بسته بندی ماده غذایی تایید کرده است.. بهداشت در بسته بندی مواد غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد. با انتخاب این مدل فیلم برای بسته بندی مواد غذایی اطمینان خواهید داشت که محصولات شما در سلامت کامل به دست مصرف کننده خواهد رسید.
فیلمهای پلی اتیلن به تولیدکنندگان محصولات غذایی کمک میکند تا با قیمت کمتری محصولات خود را در بسته بندی قرار دهند و به صورت کاملا بهداشتی به دست مصرفکننده برسانند. با اینکه فیلمهای پلی اتیلن کاربردهای بسیار زیادی دارند، متاسفانه به چالشی جدی برای سلامت محیط زیست تبدیل شدهاند. به همین دلیل پروسه بازیافت فیلمهای پلی اتیلن اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده و مورد توجه فعالان محیط زیست قرار گرفته است..