تمامی این مزایا باعث شده تا بیشتر کارخانههای مواد غذایی از فیلمهای پلی اتیلن LDPE برای بسته بندی محصولات خود است.فاده کنند. حتی این فیلمها در ورقههای بسیار شفاف و نازک تولید میشوند تا بتوان وزن کلی محصول را کاهش داد. سازمان غذا و دارو آمریکا ( FDA ) این نوع فیلم را یک انتخاب مناسب برای بسته بندی بهداشتی مواد غذایی میداند. قیمت مناسب نیز باعث شده تا تولیدکنندگان مواد غذایی بتوانند هزینه تمام شده محصول خود را کاهش دهند.
فیلمهای پلی اتیلن خطی با چگالی کم، رنگ شیری و شفافی دارند. همچنین میتوانند به خوبی در برابر فشار مقاومت کنند و انعطاف بالایی داشته باشند. همچنین در ترکیب فیلمهای LLDPE از فلزات سنگین است.فاده نشده است.. به همین دلیل این ماده نمیتواند هیچ آسیبی را به سلامت مواد غذایی وارد کند. این روزهای از فیلم پلی اتیلن خطی در مزارع برای بسته بندی محصولات کشت شده است.فاده میشود.
نقطه ذوب فیلمهای پلی اتیلن چگالی پایین بین تا درجه سانتیگراد است.، به همین دلیل مقاومت نسبتا بالایی در مقابل حرارت دارد. البته مقاومت بالای فیلمهای پلی اتیلن چگالی کم فقط به درجه حرارت بالا محدود نمیشود. این فیلمها میتوانند مقاومت نسبتا خوبی در مقابل مواد قلیایی و اسیدهای رقیق از خود نشان دهند. از طرفی فیلمهای پلی اتیلن چگالی کم مقاومت محدودی در برابر موادی دارند که تعدادی از آنها عبارتند از:
یکی از عواملی که باعث محبوبیت فیلم پلی اتیلن چگالی بالا شده، این است. که سازمان غذا و داروی آمریکا ( FDA ) انتخاب این ماده را برای بسته بندی ماده غذایی تایید کرده است.. بهداشت در بسته بندی مواد غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد. با انتخاب این مدل فیلم برای بسته بندی مواد غذایی اطمینان خواهید داشت که محصولات شما در سلامت کامل به دست مصرف کننده خواهد رسید.
پلی اتیلنهای خطی با چگالی کم از لحاظ ساختار فرمولی شبیه LDPE هستند. به طور کلی LLDPE نوع بهبود یافته LDPE است. که توانسته به جایگزینی مناسب برای فیلم پلی اتلین چگالی کم تبدیل شود. به همین دلیل است. که بیشتر تولیدکنندگان مواد غذایی در ایران نیز از این فیلم پلی اتیلن خطی با چگالی کم برای بسته بندی محصولات خود است.فاده میکنند.