با اینکه فیلمهای اتیلنی چگالی بالا نسبت به سایر مدلها است.حکام و مزایای بیشتری دارد، اما چندان هم بی عیب و نقص نیستند. به طور مثال طلقهای پلی اتیلنی که برای بسته بندی مواد لبنی است.فاده میشود، در برابر فشار ضعیف هستند و به سادگی ترک میخورند. از طرفی فیلم پلی اتیلن در برابر اشعه فرابنفش خورشید مقاومت کمی دارد. به همین دلیل اگر مواد غذایی با این بسته بندی در برابر نور آفتاب قرار بگیرید، به سرعت فاسد خواهند شد. همچنین برای جوشکاری پلاستیک فیلمهای پلی اتیلن باید از دستگاههای فرکانس بالا است.فاده کرد، اما باز هم انجام این کار نتیجه خوبی نخواهد داشت.
به طور کلی فیلمهای پلی اتیلن ساده یا PE با افزودن رادیکال مونومرهای اتیلن ساخته میشوند. سازندگان فیلمهای پلی اتیلن از کاتالیزور زیگلر-ناتا ( Ziegler-Natta ) یا متالوسن ( metallocene ) ساخته میشوند. سایر فیلمهای پلی اتیلن نیز مراحل تولید مختلفی دارند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
فیلمهای پلی اتیلن انواع مختلفی دارند که هر یک برای بستهبندی یک ماده غذایی خاص مناسب هستند. به طور کلی نوع مواد اولیه یا همان پلی اتیلن و نحوه تولید فیلم روی کاربرد آن تاثیر بسیار زیادی میگذارد. انواع مختلف فیلمهای پلی اتیلن به شرح زیر است.:
تمامی این مزایا باعث شده تا بیشتر کارخانههای مواد غذایی از فیلمهای پلی اتیلن LDPE برای بسته بندی محصولات خود است.فاده کنند. حتی این فیلمها در ورقههای بسیار شفاف و نازک تولید میشوند تا بتوان وزن کلی محصول را کاهش داد. سازمان غذا و دارو آمریکا ( FDA ) این نوع فیلم را یک انتخاب مناسب برای بسته بندی بهداشتی مواد غذایی میداند. قیمت مناسب نیز باعث شده تا تولیدکنندگان مواد غذایی بتوانند هزینه تمام شده محصول خود را کاهش دهند.
فیلمهای پلی اتیلن خطی با چگالی کم، رنگ شیری و شفافی دارند. همچنین میتوانند به خوبی در برابر فشار مقاومت کنند و انعطاف بالایی داشته باشند. همچنین در ترکیب فیلمهای LLDPE از فلزات سنگین است.فاده نشده است.. به همین دلیل این ماده نمیتواند هیچ آسیبی را به سلامت مواد غذایی وارد کند. این روزهای از فیلم پلی اتیلن خطی در مزارع برای بسته بندی محصولات کشت شده است.فاده میشود.