پلی اتیلنهای خطی با چگالی کم از لحاظ ساختار فرمولی شبیه LDPE هستند. به طور کلی LLDPE نوع بهبود یافته LDPE است. که توانسته به جایگزینی مناسب برای فیلم پلی اتلین چگالی کم تبدیل شود. به همین دلیل است. که بیشتر تولیدکنندگان مواد غذایی در ایران نیز از این فیلم پلی اتیلن خطی با چگالی کم برای بسته بندی محصولات خود است.فاده میکنند.
تمامی این مزایا باعث شده تا بیشتر کارخانههای مواد غذایی از فیلمهای پلی اتیلن LDPE برای بسته بندی محصولات خود است.فاده کنند. حتی این فیلمها در ورقههای بسیار شفاف و نازک تولید میشوند تا بتوان وزن کلی محصول را کاهش داد. سازمان غذا و دارو آمریکا ( FDA ) این نوع فیلم را یک انتخاب مناسب برای بسته بندی بهداشتی مواد غذایی میداند. قیمت مناسب نیز باعث شده تا تولیدکنندگان مواد غذایی بتوانند هزینه تمام شده محصول خود را کاهش دهند.
تمامی این موارد تنها بخشی از کاربردهای فیلم پلی اتیلن هستند. اگر تمام کاربردهای پلی اتیلن را معرفی کنیم، تا انتهای این مطلب باید فهرست بلندی را مطالعه کنید. همچنین فیلمهای پلی اتیلن انواع مختلفی دارند که هر یک برای بسته بندی برخی از مواد غذایی مناسب هستند. در ادامه مطلب انواع مختلف فیلمهای پلی اتیلن را معرفی خواهیم کرد.
برای تولید این مدل از فیلمهای پلی اتیلنی از فشار و حرارت بسیار بالایی است.فاده میشود. ورقههای فیلم از حرارت تا درجه سانتیگراد عبور کرده و فشاری معادل با تا بار را تحمل میکنند. در تولید فیلمهای چگالی پایین از پلیمریزاسیون رادیکال آزاد است.فاده میشود. بعد از انجام این پروسه فیلم پلی اتیلن نیمه سخت و شفاف به دست میآید تا برای بسته بندی مواد غذایی مورد است.فاده قرار بگیرد.
یکی از عواملی که باعث محبوبیت فیلم پلی اتیلن چگالی بالا شده، این است. که سازمان غذا و داروی آمریکا ( FDA ) انتخاب این ماده را برای بسته بندی ماده غذایی تایید کرده است.. بهداشت در بسته بندی مواد غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد. با انتخاب این مدل فیلم برای بسته بندی مواد غذایی اطمینان خواهید داشت که محصولات شما در سلامت کامل به دست مصرف کننده خواهد رسید.