پلی اتیلنهای خطی با چگالی کم از لحاظ ساختار فرمولی شبیه LDPE هستند. به طور کلی LLDPE نوع بهبود یافته LDPE است. که توانسته به جایگزینی مناسب برای فیلم پلی اتلین چگالی کم تبدیل شود. به همین دلیل است. که بیشتر تولیدکنندگان مواد غذایی در ایران نیز از این فیلم پلی اتیلن خطی با چگالی کم برای بسته بندی محصولات خود است.فاده میکنند.
تمامی این مزایا باعث شده تا بیشتر کارخانههای مواد غذایی از فیلمهای پلی اتیلن LDPE برای بسته بندی محصولات خود است.فاده کنند. حتی این فیلمها در ورقههای بسیار شفاف و نازک تولید میشوند تا بتوان وزن کلی محصول را کاهش داد. سازمان غذا و دارو آمریکا ( FDA ) این نوع فیلم را یک انتخاب مناسب برای بسته بندی بهداشتی مواد غذایی میداند. قیمت مناسب نیز باعث شده تا تولیدکنندگان مواد غذایی بتوانند هزینه تمام شده محصول خود را کاهش دهند.
فیلمهای پلی اتیلن به تولیدکنندگان محصولات غذایی کمک میکند تا با قیمت کمتری محصولات خود را در بسته بندی قرار دهند و به صورت کاملا بهداشتی به دست مصرفکننده برسانند. با اینکه فیلمهای پلی اتیلن کاربردهای بسیار زیادی دارند، متاسفانه به چالشی جدی برای سلامت محیط زیست تبدیل شدهاند. به همین دلیل پروسه بازیافت فیلمهای پلی اتیلن اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده و مورد توجه فعالان محیط زیست قرار گرفته است..
فیلمهای پلی اتیلن انواع مختلفی دارند که هر یک برای بستهبندی یک ماده غذایی خاص مناسب هستند. به طور کلی نوع مواد اولیه یا همان پلی اتیلن و نحوه تولید فیلم روی کاربرد آن تاثیر بسیار زیادی میگذارد. انواع مختلف فیلمهای پلی اتیلن به شرح زیر است.:
فیلمهای پلی اتیلن خطی با چگالی کم، رنگ شیری و شفافی دارند. همچنین میتوانند به خوبی در برابر فشار مقاومت کنند و انعطاف بالایی داشته باشند. همچنین در ترکیب فیلمهای LLDPE از فلزات سنگین است.فاده نشده است.. به همین دلیل این ماده نمیتواند هیچ آسیبی را به سلامت مواد غذایی وارد کند. این روزهای از فیلم پلی اتیلن خطی در مزارع برای بسته بندی محصولات کشت شده است.فاده میشود.