نقطه ذوب فیلمهای پلی اتیلن چگالی پایین بین تا درجه سانتیگراد است.، به همین دلیل مقاومت نسبتا بالایی در مقابل حرارت دارد. البته مقاومت بالای فیلمهای پلی اتیلن چگالی کم فقط به درجه حرارت بالا محدود نمیشود. این فیلمها میتوانند مقاومت نسبتا خوبی در مقابل مواد قلیایی و اسیدهای رقیق از خود نشان دهند. از طرفی فیلمهای پلی اتیلن چگالی کم مقاومت محدودی در برابر موادی دارند که تعدادی از آنها عبارتند از:
فیلمهای LDPE همانند HDPE معایب خاصی دارد که در موارد بسیار با هم شبیه هستند. این مدل از فیلمها نیز در برابر فشار ضعیف بوده و با کوچکترین ضربه ترک میخورند. به همین دلیل ممکن است. که بخش زیادی از مواد غذایی با این بسته بندی در هنگام حمل آسیب ببینند. مقاومت کم در برابری اشعه فرابنفش دیگر موردی است. که بین فیلمهای LDPE و HDPE مشترک بوده و مواد غذایی با این بسته بندی نباید مقابل نور آفتاب قرار بگیرد. یکی از معایب بزرگ فیلم پلی اتیلن چگالی کم آن است. که به سادگی مشتعل میشوند و خطرات زیادی را به وجود میآورند.
از طرفی کارخانههای دیگر هستند که فیلمهای پلی اتیلن را تولید کرده و در اختیار کارخانههای دیگر قرار میدهند. به همین دلیل فیلمهای پلی اتیلن انواع مختلفی دارند که هر یک برای است.فاده در یک بسته بندی خاص مناسب هستند. در این مطلب قصد داریم تا با انواع مختلفی از فیلمهای پلی اتیلن را معرفی کنیم. اگر با این نوع ماده اولیه برای بسته بندی مواد غذایی آشنایی ندارید، تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
تمامی این موارد تنها بخشی از کاربردهای فیلم پلی اتیلن هستند. اگر تمام کاربردهای پلی اتیلن را معرفی کنیم، تا انتهای این مطلب باید فهرست بلندی را مطالعه کنید. همچنین فیلمهای پلی اتیلن انواع مختلفی دارند که هر یک برای بسته بندی برخی از مواد غذایی مناسب هستند. در ادامه مطلب انواع مختلف فیلمهای پلی اتیلن را معرفی خواهیم کرد.
کاربردهای بسیار بالای فیلمهای پلی اتیلن باعث شده تا دهها میلیون تن از این مدل پلاستیک در کل دنیا ساخته شود. هر آنچه که در اطراف خود میبینید، یک بسته بندی اولیه دارد که شاید از جنس پلی اتیلن باشد. اگر بخواهیم دقیقتر کاربردهای بسیار فیلمهای پلی اتیلن را معرفی کنیم، باید بدانید که هر ماده غذایی که مصرف میکنید، در بسته بندی خود قطعا از پلی اتیلن است.فاده کرده است.. برخی از کاربردهای پلی اتیلن برای بسته بندی مواد غذایی عبارتند از: