برای تولید این مدل از فیلمهای پلی اتیلنی از فشار و حرارت بسیار بالایی است.فاده میشود. ورقههای فیلم از حرارت تا درجه سانتیگراد عبور کرده و فشاری معادل با تا بار را تحمل میکنند. در تولید فیلمهای چگالی پایین از پلیمریزاسیون رادیکال آزاد است.فاده میشود. بعد از انجام این پروسه فیلم پلی اتیلن نیمه سخت و شفاف به دست میآید تا برای بسته بندی مواد غذایی مورد است.فاده قرار بگیرد.
یکی از عواملی که باعث محبوبیت فیلم پلی اتیلن چگالی بالا شده، این است. که سازمان غذا و داروی آمریکا ( FDA ) انتخاب این ماده را برای بسته بندی ماده غذایی تایید کرده است.. بهداشت در بسته بندی مواد غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد. با انتخاب این مدل فیلم برای بسته بندی مواد غذایی اطمینان خواهید داشت که محصولات شما در سلامت کامل به دست مصرف کننده خواهد رسید.
پلی اتیلنهای خطی با چگالی کم از لحاظ ساختار فرمولی شبیه LDPE هستند. به طور کلی LLDPE نوع بهبود یافته LDPE است. که توانسته به جایگزینی مناسب برای فیلم پلی اتلین چگالی کم تبدیل شود. به همین دلیل است. که بیشتر تولیدکنندگان مواد غذایی در ایران نیز از این فیلم پلی اتیلن خطی با چگالی کم برای بسته بندی محصولات خود است.فاده میکنند.
فیلمهای پلی اتیلن چگالی بالا یکی از فیلمهای پلی اتیلن هستند که قیمت بسیار مناسبی دارند. صنایعی که میخواهند هزینه بسته بندی محصولات خود را کاهش دهند، بهتر است. از این فیلم در خط تولید خود است.فاده کنند. سازندگان برای تولید فیلمهای پلی اتیلن با چگالی بالا باید پروسه خاصی را طی کنند. این فیلمها در خطر تولید دمای تا درجه سانتیگراد را تحمل کرده و فشاری معادل تا بار به آنها وارد میشود. به طور کلی دو روش برای تولید فیلمهای پلی اتیلن چگالی بالا دارد که پلیمریزاسیون گازی و اسلاری ( slurry ) هستند.
فیلمهای LDPE همانند HDPE معایب خاصی دارد که در موارد بسیار با هم شبیه هستند. این مدل از فیلمها نیز در برابر فشار ضعیف بوده و با کوچکترین ضربه ترک میخورند. به همین دلیل ممکن است. که بخش زیادی از مواد غذایی با این بسته بندی در هنگام حمل آسیب ببینند. مقاومت کم در برابری اشعه فرابنفش دیگر موردی است. که بین فیلمهای LDPE و HDPE مشترک بوده و مواد غذایی با این بسته بندی نباید مقابل نور آفتاب قرار بگیرد. یکی از معایب بزرگ فیلم پلی اتیلن چگالی کم آن است. که به سادگی مشتعل میشوند و خطرات زیادی را به وجود میآورند.