میانگین دریافت کلرید کلسیم به عنوان افزودنی های غذایی برای افراد تا میلی گرم در روز برآورد شده است.. مصرف محصولات غلیظ یا خالص کلرید کلسیم ممکن است. باعث تحریک یا زخم معده شود. فرم بی آب توسط FDA به عنوان کمک بسته بندی برای اطمینان از خشکی تایید شده است..
آزمایش PT عملکرد مسیر خارجی انعقاد و PTT مسیر داخلی انعقاد را بررسی می کند. این آزمایش بسیار سریع انجام می شود و در مقایسه با مقایر است.اندارد و افراد سالم بررسی می شود. میزان PT نرمال در فردی تا / ثانیه و میزان نرمال دیگری تا ثانیه می باشد. در مرحله بعد ترومبوپلاستین بافتی و یون کلسیم به پلاسمای بیمار اضافه شده و زمان صرف شده جهت انعقاد پلاسما اندازه گیری می شود. لازم به ذکر است. که آزمایش PT بعضی از بخش های مسیر انعقاد را بررسی می کند و به سایر مراحل مانند مسیر فیزیولوژیک نمی پردازد.
اگر به لیست مواد تشکیل دهنده بسیاری از محصولات غذایی نگاه کنید، به احتمال زیاد کلرید کلسیم را در لیست مشاهده خواهید کرد. یافتن کلرید کلسیم در مواد غذایی بسیار رایج است.، زیرا این ماده نگهدارنده ای است. که هم در صنایع غذایی و هم در صنعت نوشیدنی است.فاده می شود تا از فاسد شدن این مواد جلوگیری کند. کلرید کلسیم به دلیل توانایی در جذب رطوبت اغلب به عنوان یک عامل سفت کننده در غذاها است.فاده میشود. به این معنا که کمک میکند تا زمانی که غذاها در قفسههای فروشگاه هستند، لطیف نشوند مخصوصا غذاهای کنسرو شده.
هدف این تست بررسی سیستم داخلی و مسیر مشترک در انعقاد خون (ارزیابی فاکتورهای XII HMWK ، PK ، XI ،IX ، VIII) می باشد.در آزمایش PTT فعالشده یا APTT حجمهای مساوی از محلول حاوی سطوح با شارژ منفی و فسفولیپیدی برای فعال کردن فاکتورهای تماسی بهویژه به همراه پلاسمای بیمار در درجه انکوبه شده و بعد از تا ۵ دقیقه
سایر کاربردهای صنعتی شامل است.فاده به عنوان یک افزودنی در پلاستیک، به عنوان کمک زهکشی برای تصفیه فاضلاب، به عنوان یک افزودنی در کپسول های آتش نشانی، به عنوان یک افزودنی در داربست کنترل در کوره بلند، و به عنوان یک رقیق کننده در نرم کننده های پارچه است..