آزمایشگاه های مجهز قادرند شیر گاو و اجزای آن را تجزیه و حتی سلول های آن را آنالیز کنند.از این رو همیشه در مراکز اسلاح نژاد و دام و تجهیزات آزمایشگاهی ثبت شیر برای آنالیز و تجزیه اجزای شیر در نظر گرفته شده است. که از بین این دستگاه ها پیشرفته ترینشان علاوه بر چربی ها، سایر مواد مغذی را نیز تجزیه تحلیل و آنالیز میکنند.
ابتدا با پیپت ،اسید سولفوریک را به درون کره ریخته،سپس به آرامی و با ظرافت شیر CC را با پتاسیم همان ماده نگهدارنده شیر و دی کرومات به اسید اضافه میکنیم و الکل امین را به اندازه سانتی متر به حجم بالا اضافه میکنیم و در انتها درب کره را میبندیم و در یک قفسه قرار میدهیم و با شیکر مواد را مخلوط میکنیم سپس به صورت نامتقارن کره ها را در سانتریفیوژ قرار میدهیم که سرعت آن دور در دقیقه به مدت تا دقیقه قرار میدهیم.
با توجه به این که این روش از اهمیت زیادی برخوردار است. این روش به عنوان یک روش اصلی، به دلیل وجود دستگاه های پیچیده در آزمایشگاه های ضبط ،هنوز هم به عنوان است.اندارد برای تعیین دقت دستگاه های الکترونیکی موجود است.فاده میشود.
مالکالا بزرگترین فروشگاه تخصصی تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی و تهیه و توزیع کننده مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی از بزرگترین و معروفترین برندهای دنیا می باشد. مالکالا سعی دارد مرجع تخصصی نقد و بررسی و نیز فروش اینترنتی کالاها، تجهیزات و ملزومات تخصصی در حوزه های پزشکی و آزمایشگاهی را به کابران عمومی و یا تخصصی همچون بیمارستان ها و مراکز درمانی در ایران ارائه دهد.
در بسیاری از کشور های پیشرفته در تولید محصولات لبنی بیشتر به مواد ژنتیکی ان توجه میشود زیرا بخش بسیاری از شیر را پروتئین ها، چربی ها، لامتوز ها و تأمین می کنند. از این رو مقدار اصلاحی این مواد مغذی در آن زیاد است. چرا که توجه بیشتری به مواد ژنتیکی دارند.