آزمایشگاه های مجهز قادرند شیر گاو و اجزای آن را تجزیه و حتی سلول های آن را آنالیز کنند.از این رو همیشه در مراکز اسلاح نژاد و دام و تجهیزات آزمایشگاهی ثبت شیر برای آنالیز و تجزیه اجزای شیر در نظر گرفته شده است. که از بین این دستگاه ها پیشرفته ترینشان علاوه بر چربی ها، سایر مواد مغذی را نیز تجزیه تحلیل و آنالیز میکنند.
با توجه به این که این روش از اهمیت زیادی برخوردار است. این روش به عنوان یک روش اصلی، به دلیل وجود دستگاه های پیچیده در آزمایشگاه های ضبط ،هنوز هم به عنوان است.اندارد برای تعیین دقت دستگاه های الکترونیکی موجود است.فاده میشود.
ابتدا با پیپت ،اسید سولفوریک را به درون کره ریخته،سپس به آرامی و با ظرافت شیر CC را با پتاسیم همان ماده نگهدارنده شیر و دی کرومات به اسید اضافه میکنیم و الکل امین را به اندازه سانتی متر به حجم بالا اضافه میکنیم و در انتها درب کره را میبندیم و در یک قفسه قرار میدهیم و با شیکر مواد را مخلوط میکنیم سپس به صورت نامتقارن کره ها را در سانتریفیوژ قرار میدهیم که سرعت آن دور در دقیقه به مدت تا دقیقه قرار میدهیم.
در بسیاری از کشور های پیشرفته در تولید محصولات لبنی بیشتر به مواد ژنتیکی ان توجه میشود زیرا بخش بسیاری از شیر را پروتئین ها، چربی ها، لامتوز ها و تأمین می کنند. از این رو مقدار اصلاحی این مواد مغذی در آن زیاد است. چرا که توجه بیشتری به مواد ژنتیکی دارند.
آنالیزر شیر دستگاهی است. که جلوتر با آن آشنا خواهید شد ولی ابتدا یک توضیح کوتاه درباره شیر خواهیم داد. شیر یک ماده که دارای املاح و ریز مغذی های بسیار است. که باعث رشد افزایش هوش و است.حکام است.خوان ها و دندان ها میشود از این رو متخصصان همیشه مصرف آن را توصیه می کنند.