معمولاً، این واکنش در تلفیقی از حرارت و فشاری انجام میشود که در عین نگهداری بوتان در حالت مایع، دما را تا حد ممکن بالا نگه دارد. شرایط واکنشی معمولاً در دمای ۵ درجه سانتیگراد و فشار  ؛ اتمسفر ۵۵ قرار دارد. ممکن است. در این میان چند فراورده جانبی نیز تولید شوند از جمله بوتانون، است.ات اتیل، اسید فورمیک و اسید پروپونیک. این فراوردههای جانبی از لحاظ تجاری با ارزش هستند و در صورتیکه از لحاظ اقتصادی مورد نیاز باشند، شرایط واکنش را تغییر می. دهند تا مقادیر بیشتری از این فراوردهها بهدست آید. در عین حال جداسازی اسید است.یک از این فراوردههای جانبی ممکن است. هزینههای فرایند را افزایش دهد.
مقادیر اسید است.یکی که در سایر کاربردها بکار میرود (بجز TPA)، ۵ تا درصد از اسید است.یک مورد است.فاده در سطح جهان را به خود اختصاص دادهاست. در عین حال، انتظار نمیرود این کاربردها به اندازه تولید TPA، رشد کند. یکی از کاربردهای این اسید در پزشکی است. که این اسید، در مقابل برخی از مواد، خاصیت آنتی باکتریال دارد و میتواند مواد را ضدعفونی کند. این اسید در غربالگری
یکی از اولین روشهای مدرن «روش سریع» یا «روش آلمانی» است. که برای اولین بار در سال ۸ در آلمان بکار گرفته شد. در این فرایند، تخمیر در یک برج بستهبندی شده با تراشههای چوب یا زغال چوب صورت میگیرد. غذای الکلدار از بالای برج پاشیده میشود و اتمسفر زمین|هوای تازه یا بهطور طبیعی یا به صورت تبادل حرارت اجباری از پایین تأمین میشود. در این فرایند، تأمین بهتر هوا، زمان تهیه سرکه را از چند ماه به چند هفته کاهش میدهد.
در بیشتر تاریخ بشری، اسید است.یک در حالت سرکه، توسط گروه باکتریایی «بچه سرکه» ساخته میشدهاست. در صورت وجود اکسیژن کافی، این باکتری میتواند از انواع مختلف مواد غذایی الکلدار، سرکه تولید کند. شاخصترین این غذاها عبارتند از
با تغییر شرایط فرایند، میتوان در همان کارخانه آنیدرید است.یک تولید کرد. از آنجا که هم متانول و هم مونواکسیدکربن مواد خام مناسبی هستند، کربندارکردن متانول از درباز به عنوان یکی از بهترین روشها برای تولید اسید است.یک بهشمار میآمدهاست. در سال ۵، هنری درفیوس از