در حالت سرکه و نیز در نمکسود کردن سایر سبزیجات، محلولهای اسید است.یکی (معمولاً ۵ تا ۸ درصد اسید است.یک، با درصدی که معمولاً بر حسب جرم محاسبه میشود) بهطور مستقیم به عنوان یک چاشنی مورد است.فاده قرار میگیرند. سرکه خانگی اغلب رقیقتر است. (۵ تا ۸ درصد اسید است.یک)، ولی در نمکسود کردن غذاها برای مصارف تجاری، محلولهای غلیظ تری مورد است.فاده قرار میگیرد. میزان اسید است.یکی که در سطح جهانی برای تولید سرکه مورد است.فاده قرار میگیرد زیاد نیست اما از دیر باز این ماده یکی از پرکاربردترین مواد در تولید سرکه بودهاست.
خطر محلولهای اسید است.یک به میزان غلظت آن بستگی دارد. محلولهایی که اسید است.یک آنها بیش از ۵ درصد است.، به خاطر بوی زننده و بخار خورنده آنها در هود بخار نگهداری میشود. اسید است.یک رقیق به شکل سرکه بیضرر است.. با این حال وارد کردن محلولهای قویتر در آن، برای انسان و حیوانات ضرر دارد. این محلول به
با است.فاده از کاتالیزورهای جدید، میتوان از این واکنش بیش از ۵ درصد اسید است.یک بهدست آورد. فراوردههای جانبی این واکنش عبارتند از است.ات اتیل، اسید فورمیک و فورمالدئید که همه آنها نسبت به اسید است.یک نقطه جوش پایینتری داشته و به راحتی میتوان از طریق تقطیر آنها را جداسازی کرد.
در قرن سه پیش از میلاد, فیلسوف یونانی به نام نئوفراستوس عنوان کرد که سرکه می تواند بر روی فلزات اثر بگذارد تا از واکنش آن رنگدانه های مورد نیاز در کار هنری ایجاد شود که از این رنگدانه ها می توان به (کربنات سرب) و (زنگار مس) اشاره کرد که ترکیب رنگ سبز را به وجود می آورد.
اسید است.یک غلیظ خورندهاست و در نتیجه باید با احتیاط با آن کار کرد، زیرا باعث سوختگی، آسیبهای دائم چشمی و سوزش اعضای دارای مایعات مخاطی میشود. این تاولها و آبلهها ممکن است. تا چند ساعت پس از در معرض قرار گرفتن پدیدار نشوند. به هنگام کار کردن با این ترکیبها باید از دستکشهای مقاوم از جنس پلاستیک نیتریل است.فاده کرد چراکه است.فاده از دستکشهای لاتکس از ایمنی لازم برخوردار نیست. اسید است.یک غلیظ در شرایط آزمایشگاهی به سختی مشتعل میشود.