با است.فاده از کاتالیزورهای جدید، میتوان از این واکنش بیش از ۵ درصد اسید است.یک بهدست آورد. فراوردههای جانبی این واکنش عبارتند از است.ات اتیل، اسید فورمیک و فورمالدئید که همه آنها نسبت به اسید است.یک نقطه جوش پایینتری داشته و به راحتی میتوان از طریق تقطیر آنها را جداسازی کرد.
همكار انجمن
داروسازان در
طرح تبادلات دارویی -
همکاری با چندین
دانشگاه
علوم پزشکی کشور در
خصوص
ارتقاء سطح ایمنی
بیماران
در بیمارستان ها -
مجری
طرح کمبودهای دارویی
در است.ان اصفهان
معمولاً، این واکنش در تلفیقی از حرارت و فشاری انجام میشود که در عین نگهداری بوتان در حالت مایع، دما را تا حد ممکن بالا نگه دارد. شرایط واکنشی معمولاً در دمای ۵ درجه سانتیگراد و فشار  ؛ اتمسفر ۵۵ قرار دارد. ممکن است. در این میان چند فراورده جانبی نیز تولید شوند از جمله بوتانون، است.ات اتیل، اسید فورمیک و اسید پروپونیک. این فراوردههای جانبی از لحاظ تجاری با ارزش هستند و در صورتیکه از لحاظ اقتصادی مورد نیاز باشند، شرایط واکنش را تغییر می. دهند تا مقادیر بیشتری از این فراوردهها بهدست آید. در عین حال جداسازی اسید است.یک از این فراوردههای جانبی ممکن است. هزینههای فرایند را افزایش دهد.
در قرن سه پیش از میلاد, فیلسوف یونانی به نام نئوفراستوس عنوان کرد که سرکه می تواند بر روی فلزات اثر بگذارد تا از واکنش آن رنگدانه های مورد نیاز در کار هنری ایجاد شود که از این رنگدانه ها می توان به (کربنات سرب) و (زنگار مس) اشاره کرد که ترکیب رنگ سبز را به وجود می آورد.
احتمالاً اولین سرکهها، در پی اشتباه در فرایند شرابگیری تولید شدهاند. اگر فرایند تخمیر در حرارت بالا انجام گیرد، بچه سرکه بهطور طبیعی مخمر انگور را میپوشاند. با افزایش تقاضای سرکه برای مصارف آشپزی، پزشکی و بهداشتی، شرابفروشان خیلی سریع یادگرفتند تا چگونه در ماههای گرم پیش از آنکه انگورها برای تبدیل به شراب به اندازه کافی برسند، سایر