رومیان باستان شراب های خود را در ظروف سربی نگهداری می کردند که شراب شیرینی به نام SAPA تولید می شد و دارای طعم شیرینی بود که ناشی از است.ات سرب بود. بعدها دانشمندان دلیل مرگ زودرس اشراف رومی را مصرف همین شراب معرفی کردند زیرا در آن است.ات سرب وجود داشت که است.ات سرب یک ماده کشنده محسوب می شود.
استیک اسید مایعی بی رنگ، دارای طعم و مزه متمایز و بوی تند است.. اسید است.یک به عنوان یک اسید ضعیف طبقه بندی شده است.، اما اسید است.یک غلیظ خورنده است. و می تواند به پوست آسیب برساند. اسید است.یک بعد از اسید فرمیک دومین و ساده ترین اسید کربوکسیلیک است.. اسید است.یک شامل یک گروه متیل متصل به یک گروه کربوکسیل است.. این ماده با بسیاری از حلال های قطبی و غیر قطبی مانند آب، کلروفرم و هگزان مخلوط می شود.
در قرن سه پیش از میلاد, فیلسوف یونانی به نام نئوفراستوس عنوان کرد که سرکه می تواند بر روی فلزات اثر بگذارد تا از واکنش آن رنگدانه های مورد نیاز در کار هنری ایجاد شود که از این رنگدانه ها می توان به (کربنات سرب) و (زنگار مس) اشاره کرد که ترکیب رنگ سبز را به وجود می آورد.
احتمالاً اولین سرکهها، در پی اشتباه در فرایند شرابگیری تولید شدهاند. اگر فرایند تخمیر در حرارت بالا انجام گیرد، بچه سرکه بهطور طبیعی مخمر انگور را میپوشاند. با افزایش تقاضای سرکه برای مصارف آشپزی، پزشکی و بهداشتی، شرابفروشان خیلی سریع یادگرفتند تا چگونه در ماههای گرم پیش از آنکه انگورها برای تبدیل به شراب به اندازه کافی برسند، سایر
یکی از اولین روشهای مدرن «روش سریع» یا «روش آلمانی» است. که برای اولین بار در سال ۸ در آلمان بکار گرفته شد. در این فرایند، تخمیر در یک برج بستهبندی شده با تراشههای چوب یا زغال چوب صورت میگیرد. غذای الکلدار از بالای برج پاشیده میشود و اتمسفر زمین|هوای تازه یا بهطور طبیعی یا به صورت تبادل حرارت اجباری از پایین تأمین میشود. در این فرایند، تأمین بهتر هوا، زمان تهیه سرکه را از چند ماه به چند هفته کاهش میدهد.