اسید است.یک غلیظ خورندهاست و در نتیجه باید با احتیاط با آن کار کرد، زیرا باعث سوختگی، آسیبهای دائم چشمی و سوزش اعضای دارای مایعات مخاطی میشود. این تاولها و آبلهها ممکن است. تا چند ساعت پس از در معرض قرار گرفتن پدیدار نشوند. به هنگام کار کردن با این ترکیبها باید از دستکشهای مقاوم از جنس پلاستیک نیتریل است.فاده کرد چراکه است.فاده از دستکشهای لاتکس از ایمنی لازم برخوردار نیست. اسید است.یک غلیظ در شرایط آزمایشگاهی به سختی مشتعل میشود.
با است.فاده از کاتالیزورهای جدید، میتوان از این واکنش بیش از ۵ درصد اسید است.یک بهدست آورد. فراوردههای جانبی این واکنش عبارتند از است.ات اتیل، اسید فورمیک و فورمالدئید که همه آنها نسبت به اسید است.یک نقطه جوش پایینتری داشته و به راحتی میتوان از طریق تقطیر آنها را جداسازی کرد.
در بیشتر تاریخ بشری، اسید است.یک در حالت سرکه، توسط گروه باکتریایی «بچه سرکه» ساخته میشدهاست. در صورت وجود اکسیژن کافی، این باکتری میتواند از انواع مختلف مواد غذایی الکلدار، سرکه تولید کند. شاخصترین این غذاها عبارتند از
امروزه بیشتر سرکهها در تانکرهای کشت میکروبیولوژیکی|کشت که در زیر آب غوطهور هستند تهیه میشوند. این روش برای اولین بار در سال توسط اوتو هروماتکا و هنریخ ابنر ابداع شد. در این روش، الکل در یک تانکر که بهطور مداوم محتویات آن به هم میخورد، به سرکه تخمیر میشود و اکسیژن نیز از طریق عبور حبابهای هوا از درون محلول تأمین میشود.
در قرن سه پیش از میلاد, فیلسوف یونانی به نام نئوفراستوس عنوان کرد که سرکه می تواند بر روی فلزات اثر بگذارد تا از واکنش آن رنگدانه های مورد نیاز در کار هنری ایجاد شود که از این رنگدانه ها می توان به (کربنات سرب) و (زنگار مس) اشاره کرد که ترکیب رنگ سبز را به وجود می آورد.