با است.فاده از کاتالیزورهای جدید، میتوان از این واکنش بیش از ۵ درصد اسید است.یک بهدست آورد. فراوردههای جانبی این واکنش عبارتند از است.ات اتیل، اسید فورمیک و فورمالدئید که همه آنها نسبت به اسید است.یک نقطه جوش پایینتری داشته و به راحتی میتوان از طریق تقطیر آنها را جداسازی کرد.
شرکت دانش بنیان اکسیر دانش آسیا با همکاری بیش از ۵ پزشک و داروساز از دانشگاه علوم پزشکی کشور، وب سایت و نرم افزار دارویاب را تحت عنوان "سامانه یکپارچه دارویاب" بصورت رایگان در اختیار جامعه پزشکی کشور قرار داده است..
در حالت سرکه و نیز در نمکسود کردن سایر سبزیجات، محلولهای اسید است.یکی (معمولاً ۵ تا ۸ درصد اسید است.یک، با درصدی که معمولاً بر حسب جرم محاسبه میشود) بهطور مستقیم به عنوان یک چاشنی مورد است.فاده قرار میگیرند. سرکه خانگی اغلب رقیقتر است. (۵ تا ۸ درصد اسید است.یک)، ولی در نمکسود کردن غذاها برای مصارف تجاری، محلولهای غلیظ تری مورد است.فاده قرار میگیرد. میزان اسید است.یکی که در سطح جهانی برای تولید سرکه مورد است.فاده قرار میگیرد زیاد نیست اما از دیر باز این ماده یکی از پرکاربردترین مواد در تولید سرکه بودهاست.
معمولاً، این واکنش در تلفیقی از حرارت و فشاری انجام میشود که در عین نگهداری بوتان در حالت مایع، دما را تا حد ممکن بالا نگه دارد. شرایط واکنشی معمولاً در دمای ۵ درجه سانتیگراد و فشار  ؛ اتمسفر ۵۵ قرار دارد. ممکن است. در این میان چند فراورده جانبی نیز تولید شوند از جمله بوتانون، است.ات اتیل، اسید فورمیک و اسید پروپونیک. این فراوردههای جانبی از لحاظ تجاری با ارزش هستند و در صورتیکه از لحاظ اقتصادی مورد نیاز باشند، شرایط واکنش را تغییر می. دهند تا مقادیر بیشتری از این فراوردهها بهدست آید. در عین حال جداسازی اسید است.یک از این فراوردههای جانبی ممکن است. هزینههای فرایند را افزایش دهد.
احتمالاً اولین سرکهها، در پی اشتباه در فرایند شرابگیری تولید شدهاند. اگر فرایند تخمیر در حرارت بالا انجام گیرد، بچه سرکه بهطور طبیعی مخمر انگور را میپوشاند. با افزایش تقاضای سرکه برای مصارف آشپزی، پزشکی و بهداشتی، شرابفروشان خیلی سریع یادگرفتند تا چگونه در ماههای گرم پیش از آنکه انگورها برای تبدیل به شراب به اندازه کافی برسند، سایر