در بیشتر تاریخ بشری، اسید است.یک در حالت سرکه، توسط گروه باکتریایی «بچه سرکه» ساخته میشدهاست. در صورت وجود اکسیژن کافی، این باکتری میتواند از انواع مختلف مواد غذایی الکلدار، سرکه تولید کند. شاخصترین این غذاها عبارتند از
در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل است.فاده است.: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است. و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است..
واکنشهای شیمیایی عادی یک اسد کربوکسیلیک در مورد اسید است.یک اتفاق میافتد که تشکیل اتانول از طریق کاهش و تشکیل مشتقاتی همچون کلرید است.یل از طریق است.خلاف هستهدوست اسیل، از موارد قابل توجه آن هستند. دیگر مشتقات است.خلافی عبارتند از آنیدریدهای است.یک؛ این آنیدرید از طریق از دست دادن آب در دو مولکول اسید است.یک رخ میدهد. به همین ترتیب، است.رهای اسید است.یک میتوانند از طریق است.ری کردن فیشری تشکیل شوند و آمیدها نیز به همین ترتیب بهوجود آیند. در صورتیکه اسید است.یک در معرض حرارت بالای درجه سانتیگراد قرار گیرد، تجزیه شده و از آن
تولید بسیاری از بسیاری از ترکیبات شیمیایی، اسید است.یک به عنوان یک واکنشگر شیمیایی به کار میآید. مهمترین کاربرد خاص اسید است.یک در تولید است.ات وینیل تکپاره است.، که بلافاصله پس از آن آنیدرید است.یک و است.ر تولید میشود. میزان اسید است.یک مورد است.فاده در سرکه به نسبت اندک است..
با است.فاده از کاتالیزورهای جدید، میتوان از این واکنش بیش از ۵ درصد اسید است.یک بهدست آورد. فراوردههای جانبی این واکنش عبارتند از است.ات اتیل، اسید فورمیک و فورمالدئید که همه آنها نسبت به اسید است.یک نقطه جوش پایینتری داشته و به راحتی میتوان از طریق تقطیر آنها را جداسازی کرد.