رومیان باستان شراب های خود را در ظروف سربی نگهداری می کردند که شراب شیرینی به نام SAPA تولید می شد و دارای طعم شیرینی بود که ناشی از است.ات سرب بود. بعدها دانشمندان دلیل مرگ زودرس اشراف رومی را مصرف همین شراب معرفی کردند زیرا در آن است.ات سرب وجود داشت که است.ات سرب یک ماده کشنده محسوب می شود.
تولید بسیاری از بسیاری از ترکیبات شیمیایی، اسید است.یک به عنوان یک واکنشگر شیمیایی به کار میآید. مهمترین کاربرد خاص اسید است.یک در تولید است.ات وینیل تکپاره است.، که بلافاصله پس از آن آنیدرید است.یک و است.ر تولید میشود. میزان اسید است.یک مورد است.فاده در سرکه به نسبت اندک است..
تقاضای جهانی است.یک اسید در حدود ٫۵ میلیون تن (متریک تن در سال Mt/a) که حدود . Mt/a از طریق بازیافت برآورده میشود. باقی آن توسط بازار خوراک پتروشیمیایی یا منابع بیولوژیکی تولید میشود. است.یک اسید رقیق تولید شده توسط تخمیر طبیعی، سرکه نامیده میشود.
توانایی «کلوستریدیوم» در بهکارگیری مستقیم شکر، یا تولید اسید است.یک از مواد کم هزینهتر بدین معناست که این نوع از باکتری بهطور بالقوه میتواند نسبت به اکسایندگان اتانول نظیر «بچه سرکه»، در تولید اسید است.یک کارآمدتر باشد. با این حال، باکتری «کلاستریدیوم» نسبت به «بچه سرکه» در مقابل اسید مقاومت کمتری دارد. حتی در مقایسه با برخی انواع بچه سرکه که میتوانند با غلط درصدی اسید است.یک سرکه تولید کنند، مقاومترین انواع «کلاستریدیوم» تنها میتوانند چند درصد اسید است.یک در سرکه تولید کنند. در حال حاضر برای تولید سرکه، است.فاده از «بچه سرکه» نسبت به است.فاده از «کلاستریدیوم» و سپس تغلیظ آن، مقرون به صرفهتر است.. در نتیجه با وجودی که باکتریهای است.وژنیک از سال کشف شدهاند است.فاده صنعتی از آنها به تعدادی کاربرد بیخطر محدود شدهاست.
در بیشتر تاریخ بشری، اسید است.یک در حالت سرکه، توسط گروه باکتریایی «بچه سرکه» ساخته میشدهاست. در صورت وجود اکسیژن کافی، این باکتری میتواند از انواع مختلف مواد غذایی الکلدار، سرکه تولید کند. شاخصترین این غذاها عبارتند از