اسید سیتریک برای کمک به از بین بردن باکتریهای مضر و همچنین عفونتهای سطح پوست که در افراد دیابتی، افراد مسن و افراد سیگاری میتواند شایع باشد، است.فاده میشود. این ماده میتواند در کنار سایر مواد ازجمله سدیم سیترات و
تعداد زیادی از میکروارگانیسم ها از جمله باکتری ها، قارچ ها و مخمرها برای تولید اسید سیتریک مورد است.فاده قرار گرفته اند. با این حال، اکثر آنها قادر به تولید محصولات قابل قبول تجاری نیستند. این واقعیت را می توان اینگونه توضیح داد که اسید سیتریک متابولیت متابولیسم انرژی است. و تجمع آن فقط در شرایط عدم تعادل شدید به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.
اسیدسیتریک بهطور طبیعی در مرکبات مشاهده میشود. -هیدروکسیپروپان-وو-تریکربوکسیلیک اسید بهطور گسترده بهعنوان یک اسید کننده و طعمدهنده و ماده شلات کننده است.فاده میشود و نیز اغلب برای تهیه بافر سیترات برای بازیابی آنتیژن از نمونههای بافت از هیدروکسیتریکربالیلیک اسید است.فاده میشود. اسیدسیتریک یکی از اسیدهای میوه است.. این ماده در انواع مرکبات و سبزیها وجود دارد.
ژله از ماده اصلی میوه، شکر، پکتین و اسید تشکیل شده است.. شکل گرفتن ژله به مقدار مناسب هر یک از این مواد بستگی دارد. هر چه اسیدیته آب در ژله بیشتر شود، مقدار شکر مورد نیاز کمتر است.. ژله هایی که آب اسیدی بیشتری دارند، بهتر می بندند. قدرت یک ژله بستگی به تداوم و است.حکام ساختار آن دارد. در یک محیط اسیدی میزان ته نشین شدن قند ضروری است.. اسید سیتریک یا آبلیمو به روند حل شدن ژله کمک می کنند. اسید سیتریک همچنین برای ایجاد طعم میوه ها در ژله است.فاده می شود.
همچنین از کاهش رنگ و طعم در میوه های منجمد با خاصیت آنتی اکسیدانی و به دام انداختن فلزات کمیاب جلوگیری می کند. درکنسرو سبزیجات نیز برای جلوگیری از رشد میکروب ها و کاهش pH است.فاده میشود. مونواستیل سیترات میتواند به عنوان یک آنتی اکسیدان در چربیها و روغنها است.فاده شود. این ترکیب نسبت به اسید خالص راحتتر ترکیب میشود.