به طور کلی، همچنین برای پوشاندن طعم ناخوشایند داروها است.فاده می شود. اسیدهای غذایی به منظور ترش کردن آبنبات است.فاده می شوند. انواع مختلف آب نبات ترش وجود دارد. آب نبات های سفت، آب نبات های چسبنده و شکلات های پودری بعضی از رایج ترین آنها هستند. همه آنها یک دسته از مواد تشکیل دهنده دارند: اسیدهای غذایی مانند اسید مالیک، اسید سیتریک، اسید تارتار و اسید فوماریک.
اسید سیتریک در کل صنایع لبنی، بهویژه در تولید و فرآوری پنیر است.فاده میشود.این اسید به ایجاد محیطی مناسب برای تثبیت امولسیون کمک میکند. از جمله کاربردهای دیگر آن میتوان به جلوگیری از جدا شدن چربیها اشاره نمود. همچنین میتوان از آن برای تنظیم pH محلولهای آبجو و شراب در هنگام ساخت است.فاده کرد.
اسید سیتریک یک اسید آلی تری کربوکسیلیک ضعیف است.. دارای قدرت حل پذیری بسیار بالا در آب است. و بعد از حل شدن، اسیدیته ضعیف را نشان می دهد، اما یک مزه اسیدی قوی دارد که شیرینی را تحت تاثیر قرار می دهد و به خاطر طعم میوه ای که دارد، در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی است.فاده می شود.
حتی اگر شما یک عکسبرداری یا تبلیغ کامل با محصولات خود انجام نمیدهید، سیتریک اسید زمانی مفید است. که میتوانید با آن برای خود سس گوآکامول درست کنید و نمیخواهید تا زمانی که منتظر مهمان هستید، قهوهای شود و یا به جای آنکه گوآک را در آب آهک غوطهور کنید.
از ترکیب سیترات با فلزات، به دلیل تاثیر کم برای پاک کردن و جرمزدایی دیگ های بخاراستیل به طور وسیع است.فاده میشود. همچنین از محلول بافری این اسید به عنوان پاک کننده برای حذف دی اکسید گوگرد از سوخت های گازی کارخانجات برق وتصفیه خانهها است.فاده میشود.