Citric acid In East of Tehran ( Sale, product )

Citric acid-1
Citric acid-2

Presentation of businesses
You can introduce your business services or products in this section.
For this purpose, be in touch with us.




مواد اسیدی نقش مهمی در پخت کیک دارند. آنها طعم ها را اضافه و تقویت می کنند و همچنین به خمیرمایه و لطیف شدن کیک کمک می کنند. اسیدیته خمیر می تواند از طیف گسترده ای از منابع از جمله سرکه، آب لیمو، شکلات، قهوه، شکر قهوه ای، میوه ها و سبزیجات حاصل شود. 

اسید سیتریک را می‌توان اندازه‌گیری و به دستورالعمل‌های غذایی اضافه نمود یا به‌عنوان یک ماده تشکیل‌دهنده یا به‌عنوان جایگزینی برای اسیدهای دیگر مانند آب‌لیمو یا سرکه آن را در نظر گرفت. به‌عنوان‌مثال، هنگام کنسرو گوجه‌فرنگی، می‌توان برای هر یک‌چهارم گوجه‌فرنگی از / قاشق چای‌خوری

به طور کلی، همچنین برای پوشاندن طعم ناخوشایند داروها است.فاده می شود. اسیدهای غذایی به منظور ترش کردن آبنبات است.فاده می شوند. انواع مختلف آب نبات ترش وجود دارد. آب نبات های سفت، آب نبات های چسبنده و شکلات های پودری بعضی از رایج ترین آنها هستند. همه آنها یک دسته از مواد تشکیل دهنده دارند: اسیدهای غذایی مانند اسید مالیک، اسید سیتریک، اسید تارتار و اسید فوماریک.



( Sale, product ) `s other In East of Tehran