اسید سیتریک در غذاهای کنسروی، از رشد باکتری ها جلوگیری می کند. مهار رشد میکروبی تابعی از pH و عملیات حرارتی است.. قرار گرفتن در معرض گرمای بالاتر و pH پایین منجر به مهار بیشتر می شود. بنابراین است.فاده از آن برای پایین آوردن PH زیر٫ می تواند باعث کاهش گرما شود. در سبزیجات کنسرو شده، مصرف اسید سیتریک در گوجه فرنگی و پیاز بیشترین است..
اسید سیتریک به طورکلی به عنوان اسیدولانت درکرم ها ،ژل ها و مایعات مورد است.فاده قرار می گیرد.استفاده از آن درمکمل های غذایی و غذاها،درصورتی است. که هدف تاثیر خاصی (مانند اسیدالنت،کلرات،ویسکوزیته کننده،وغیره)برماده غذایی باشد.امروزه اسید سیتریک درساخت محصولات زیبایی مورد است.فاده قرار می گیرد وبا بی کربنات سدیم مخلوط می شودتا قرص های حمام تولید شود.علاوه براین ،دربرخی از لوسیون ها و ماسک های پوستی نیز است.فاده می شود.
مواد اسیدی نقش مهمی در پخت کیک دارند. آنها طعم ها را اضافه و تقویت می کنند و همچنین به خمیرمایه و لطیف شدن کیک کمک می کنند. اسیدیته خمیر می تواند از طیف گسترده ای از منابع از جمله سرکه، آب لیمو، شکلات، قهوه، شکر قهوه ای، میوه ها و سبزیجات حاصل شود.
اسید سیتریک (CA) یک واسطه جهانی برای متابولیسم گیاهی و جانوری است.. این یک ماده شیمیایی فرآوری شده و به طور گسترده در سراسر جهان به عنوان یک مکمل دارویی عالی است.فاده میشود. قابل توجه است. که اسید سیتریک دارای ویژگیهای مهم مختلف است.. زیست تخریبپذیری، زیست سازگاری، آب دوستی، ایمنی، و غیره. بنابراین، CA به طور گسترده در بسیاری از بخشها از جمله مواد غذایی، نوشیدنیها، داروها، مواد مغذی، و لوازم آرایشی به عنوان طعم دهنده، عامل جداکننده، عامل بافر و غیره است.فاده میشود. یک ماده معمولی برای تنظیم pH آرایشی و به عنوان یک شلاتور یون فلزی در سیستمهای آنتی اکسیدانی. علاوه بر این، از آن برای بهبود طعم مواد دارویی مانند شربتها، محلولها، اکسیرها و غیره است.فاده میشود.
اسید سیتریک یک اسید کربوکسیلیک ضعیف و یک اسید میوه طبیعی است.. اسید سیتریک میتواند بهصورت بیآب یا منو هیدرات وجود داشته باشد و بهصورت گرانول سفید، دانههای کریستال یا بیرنگ ظاهر میشود. این ماده صدها سال در فرآوری مواد غذایی است.فاده میشود و در واقع یکی از رایجترین مواد افزودنی است. که در میان مواد تشکیلدهنده اکثر محصولات غذایی و آشامیدنی نوشتهشده است..