اسید سیتریک بهعنوان عنصر موجود در محصولات مراقبت شخصی میتواند به روشن شدن پوست، اصلاح لکههای تیره و به حداقل رساندن خطوط ریز در چهره کمک کند. این محصولات برای است.فاده در مناطق حساسی ازجمله قسمتهای نزدیک لب، چشم و دهان، مجراهای تنفسی در بینی و همچنین برای پوست نوزادان، فرموله سازی میشوند. همچنین از
دراین روش کشتAspergillus niger در یک محیط دارای ساکاروز یا محیط حاوی گلوکز برای تولید اسید سیتریک انجام می شود.منبع ساکاروز در محیط کشت،لیکور سبز ذرت ،ملاس ،نشاسته ذرت هیدرولیز شده یا سایر خوراک های ارزان قیمت است..پس از تولید اسیدخالص سازی آن همانند تولید اسید از مرکبات است..
اسید سیتریک به سریع تر بسته شدن شیر کمک می کند و این امر بخش اساسی از تولید پنیر به مقدار زیاد است.. به طور سنتی، با افزودن باکتریایی به شیر، پنیر به آرامی درست می شود، اما در فرآیند صنعتی اسید به آن اضافه می شود تا پنیر سریعتر آماده شود. این ماده گاهی برای ایجاد یک محیط اسیدی و تسهیل فرایند رسیدن به هنگام تولید پنیر، به ویژه موتزارلا است.فاده می شود.
محصول تولیدی در صنعت مرکبات ایتالیا بهمنظور تولید سیترات کلسیم با هیدروکسید کلسیم ترکیب میشود. سپس این مورد جداشده و با است.فاده از محلول رقیق اسیدسولفوریک به اسید تبدیل میشود. روشهای دیگر تولید سیتریک اسید شامل یک فرآیند تخمیر با است.فاده از قارچهای Aspergillus niger است. که با است.فاده از محلول ساکارز یا گلوکز اسید سیتریک از قند تولید میشود (که در قسمت قبل بهطور کاملتر آن را توضیح دادیم).
اسید سیتریک در کل صنایع لبنی، بهویژه در تولید و فرآوری پنیر است.فاده میشود.این اسید به ایجاد محیطی مناسب برای تثبیت امولسیون کمک میکند. از جمله کاربردهای دیگر آن میتوان به جلوگیری از جدا شدن چربیها اشاره نمود. همچنین میتوان از آن برای تنظیم pH محلولهای آبجو و شراب در هنگام ساخت است.فاده کرد.