تجویز همزمان با غذا جذب آهن را کاهش می دهد فرآورده های خوراکی آهن هنگامی که با شکم خالی خورده شوند(برای مثال بین وعده ی غذا)بهتر جذب می شوند با این حال برای به حداقل رساندن ناراحتی گوارشی ممکن است. تجویز دارو یا بلافاصله پس از غذا ضرورت یابد.
درمرحله بعدی وپس از خشک کردن آن که میتوان در افتاب ویا با است.فاده از خشک کن های روتاری درایر میباشد، مولکول آب خود را از دست داده و تبدیل به پودر سفید رنگ خواهد شد که عمده مصرف آن برای صنایع مکملهای دام و طیور و نیز کشاورزی میباشد.
سولفات آهن دو ظرفیتی در حالت عادی هفت مولکول آب در ساختار خود دارد که به شکل کریستال های سبز رنگ است.. فرم تک آبه آن(مونو هیدرات) به رنگ سفید است.. از مهم ترین کاربرد های این ترکیب است.فاده به عنوان کود کشاورزی است. که مصرف آن در درختان میوه و غلات بسته به نوع خاک متفاوت است..
تجویز مکمل های کلسیم وآهن با غذا می تواند جذب آنها را تا یک سوم کاهش دهد. بطور کلی نمکهای آهن بخوبی از راه خوراکی جذب نمی شوند تنها حدود ۵%-۵ آهن غذاهای هضم شده جذب می گردد در فقر آهن توسط بدن افزایش می یابد تا جبران کمبود آهن بدن را بنماید.
آهن یکی از عناصر حیاتی برای رشد همه گیاهان میباشد و علاوه بر تشکیل کلروفیل و بالا بردن سبزینگی گیاه باعث افزایش رشد، گلدهی و باردهی محصول می گردد. در صورت کمبود آهن در سلولهای برگ، کلروفیل به مقدار کافی تولید نمیشود و در نتیجه برگ ها به تدریج رنگ پریده تر به نظر میرسند. در این صورت کل سطح برگ (به جز رگبرگ ها) زرد رنگ میشود. لازم به ذکر است. که این علائم ابتدا در برگ های جوان و قسمت های بالای ساقه مشاهده میشود و به تدریج کل گیاه را در بر میگیرد.