درمرحله بعدی وپس از خشک کردن آن که میتوان در افتاب ویا با است.فاده از خشک کن های روتاری درایر میباشد، مولکول آب خود را از دست داده و تبدیل به پودر سفید رنگ خواهد شد که عمده مصرف آن برای صنایع مکملهای دام و طیور و نیز کشاورزی میباشد.
تخم مرغ وشیرمانع جذب آهن می شوند نوشیدنی های کافئین دار مانند چای وقهوه اگر همراه غذا با یک ساعت بعد از آن مصرف شوند از جذب آهن غذا جلوگیری می کند . بنابراین تا ساعت بعد ازخوردن قرص آهن نباید از نوشیدنی های کافئین دار است.فاده کرد.
آهن (II) سولفات هپتاهیدرات گرید کشت سلول در مطالعات کشت سلولی که معمولاً به ترانسفرین، سیترات یا سایر مولکولهای انتقال آهن متصل میشوند، است.فاده میشود. فروس سولفات هپتاهیدرات نمک آهن (II) هیدراته است.. برای تهیه هیدروسولفات آهن (III) و اکسی سولفات آهن (III) تحت تخریب حرارتی قرار میگیرد.
نوع سوم آن که توسط دستگاههای اسپری درایر تولید میگردد قبل از اینکه کریستال تشکیل گردد مایه را حرارت میدهند تا اب موجود را از آن بگیرند وتبدیل به مونو هیدرات یعنی تک آبه میشود که عمده مصرف آن جهت صادرات به کشورهای اروپایی وهمچنین دام وطیور می باشد.
آهن (II) سولفات (فروس سولفات) بلورهایی سبز آبی با مولکول آب هیدراته، محلول در آب و تک شیب می باشد و به صورت منوهیدرات پودر سفید رنگ بوده و عمدتا در کودهای شیمیایی کاربرد دارد. سولفات آهن پس از قرار گرفتن در معرض هوا اکسید شده و