در صنایع غذایی کربنات پتاسیم در تولید ژله، غذاهای چینی، نودل، کیک، انواع شیرینی، کشمش سبز، پودر کاکائو و شراب مورد است.فاده قرار می گیرد. همچنین در سرامیک سازی، مواد منفجره، شیشه سازی، نساجی، شوینده های بهداشتی، کودهای شیمیایی، داروسازی، عکاسی، سفالگری، رنگ و جوهرهای چاپ، خوراک حیوانات، آتش خاموش کن ها و برای نرم کردن آب سخت به کار می رود. کربنات پتاسیم برای تولید سایر ترکیبات پتاسیم از جمله
این ماده کاربردهای فراوانی در صنعت دارد از جمله کارایی آن در جوشکاری لحیم و پوشش در جوشکاری به حالت قوسی، به عنوان یک عامل موثر در پوشش فلاکس و روغن جوش و همچنین جلوگیری از کاهش عملکرد جوش حاصل از پوشش فلاکس ناشی از اکسیداسیون می باشد.
ماده اولیه تولید کربنات پتاسیم، کلرید پتاسیم می باشد که این ماده معدنی به وفور در هفت معدن نیومکزیکو، میشیگان و یوتا آمریکا یافت می شود. پروسه تولید این ماده به این نحو می باشد که در ابتدا کلرید پتاسیم به وسیله الکترولیز تبدیل به هیدروکسید پتاسیم می گردد و پس از آن این ماده با دی اکسید کربنات واکنش داده و بی کربنات پتاسیم تولید می شود. سپس با است.فاده از حرارت دادن به سه ماده آب، دی اکسید کربن و کربنات پتاسیم تبدیل می گردد.
کربنات پتاسیم (KCO) یک محلول قلیایی آلی شفاف و بی بو یا یک ترکیب شیمیایی جامد سفید و بی بو است. که به شکل گرانول بلور یا پودر موجود است.. KCO همچنین به عنوان کربنات پتاس شناخته می شود و در کودهای شیمیایی ، آکروشیمیایی، شیشه های مقاوم در برابر حرارت ، صابونها و در ساخت سایر ترکیبات شیمیایی مورد است.فاده قرار می گیرد. شرکت تهران رامتین چندین درجه کربنات پتاسیم را در ایران به مشتریان عرضه می کند.
از است.فاده های رایج این ماده می توان در تولید کاکائو به منظور کنترل میزان PH اشاره نمود. از دیگر کاربردهای کربنات پتاسیم در صنایع غذایی می توان به است.فاده از آن در تهیه ژله چمنی در کشورهای آسیایی شرقی و همچنین به عنوان یک عامل موثر در پخت نان های زنجبیلی اشاره نمود.مخلوط کربنات پتاسیم به روغن سبز به منظور خشک کردن انگور و تولید کشمش و همچنین به تولید سایر میوه های خشک همانند آلو، هلو و سیب است.فاده می شود.