نتیجه نشان میداد که مکمل روزانه کلرید منیزیم سبب درمان نشانه های افسردگی می شود و لذا قدرت این ترکیب را برای رایج کردن برابری روانی کلی است.حکام میبخشد. و تحقیقات به چاپ رسیده دیگر دیابت، چاقی و متابولیسم اثر خوب منیزیم کلرید را بر واکنش انسولین تصویب می کند. این تحقیقات دارای مکمل خوراکی منیزیم برای بیماران گرفتار به چاقی و غیردیابتی بود. شرکت کنندگان درمان قابل بالایی در علامت قند خون ناشتا و واکنش انسولین نشان دادند که بدین معنی است. که کلرید منیزیم موجب به کنترل مقاومت به انسولین و دیابت نوع کمک کند، کارکرد کلرید منیزیم در مطالعات صورت گرفته در مرکز تحقیقات گیاهان در U.K. مورد برسی ونقد قرار گرفت. در این تحییقات بیماران به مدت هفته در لیست درمان مگنزیم پوستی قرار گرفتند. نتیجه حاکی بر آن بود که کلرید منیزیم سبب بالا رفتن میزان منیزیم سلولی و بالا رفتن سم زدایی می شود.
کلرید منیزیم (Magnesium Chloride) : در فرم های بدون آب و هیدراته موجود است. که نوع آبه متداول ترین نوع هیدراته ی آن به شمار می رود. کلرید منیزیم با فرمول شیمیایی MgCl₂ ترکیب شمیایی با شکل ظاهری بلورهای جامد سفید یا بی رنگ است.. این نمک که از ترکیب کلرید و منیزیم تشکیل می شود برای عملکردهای حیاتی بدن انسان بسیار مناسب است..
۵)به فعالیت فیزیکی ورزشکاران کمک می کند، از آسیب و خستگی و از بین رفتن ماهیچه ها ممانعت می کند و تاثیر اساسی در نظم دهی به دمای بدن اجرا می کند. کلرور منیزیم به فعالیت سیستم قلبی عروقی کمک کرده و از امراض قلبی پیشگیری می کند. لذابا گردش خون قابل قبول، کلسترول بد را حل می کند. کلرورسدیم یک کمک کننده به است.رس شناخته شده است. که با افسردگی مبارزه می کند.
مایع و بخار بسیار قابل اشتعال است.. در صورت بلعیدن و ورود به مجاری تنفسی ممکن است. کشنده باشد. باعث تحریک پوست می شود. ممکن است. باعث خواب آلودگی یا سرگیجه شود. برای آبزیان با اثرات ماندگار بسیار سمی است.. از گرما / جرقه / شعله های باز / سطوح داغ خودداری کنید. سیگار کشیدن ممنوع. از رها کردن در محیط جلوگیری کنید. در صورت بلعیده: دهان را بشویید. در صورت برخورد با پوست: با آب و صابون زیادی بشویید. در مکانی دارای تهویه مناسب نگهداری کنید. درب ظرف را محکم بسته نگه دارید.
به عنوان مکمل غذایی جهت تأمین، منیزیم آنها کاربرد دارد؛ که با منیزیم با اتصال به کلسیم و فسفر در ثبات است.خوان آنها نقش دارد و علاوه بر آن بر هضم غذاهای آنها کاربرد دارد. همچنین باعث افزایش کیفیت تخم مرغ های پرورشی و بهبود عملکرد جوجه کشی نیز میشود.