آب نمک ها به حفظ قوام گلهای حفاری و افزودن چگالی به آنها کمک می کند تا گل ها بتوانند بر فشارها سازند و در نتیجه بر مقادیر نفت، گاز و آب در مکان های خاص غلبه کنند. این آب نمک ها همچنین از هیدراتاسیون خاک رس و سیل جلوگیری می کنند و وزن مورد نیاز را به گل ها اضافه می کنند.
کلرید کلسیم در دمای اتاق جامد است. ولی به حالت محلول نیز وجود دارد. این ماده حلالیت زیادی در آب داشته و غالبا به صورت آب پوشیده و معمولا با ملکول آب همراه است.. این ترکیب به شدت رطوب را جذب میکند و به عنوان جاذب رطوبت شناخته میشود. ویژگی جالب این مولکول آزاد کردن گرما در حین حل شدن در آب میباشد که به دلیل بالا بودن آنتالپی حلالیت این ماده است..
از آنجا که کلسیم کلرید در آب محلول است. میتواند به عنوان منبع یون های کلسیم در محلول های آبی مورد است.فاده قرار گیرد. این ویژگی می تواند برای جابجایی یون ها از محلول مفید باشد. به عنوان مثال، فسفات توسط کلسیم از محلول توسط کلسیم طبق واکنش زیر جابجا میشود:
اگر به لیست مواد تشکیل دهنده بسیاری از محصولات غذایی نگاه کنید، به احتمال زیاد کلرید کلسیم را در لیست مشاهده خواهید کرد. یافتن کلرید کلسیم در مواد غذایی بسیار رایج است.، زیرا این ماده نگهدارنده ای است. که هم در صنایع غذایی و هم در صنعت نوشیدنی است.فاده می شود تا از فاسد شدن این مواد جلوگیری کند. کلرید کلسیم به دلیل توانایی در جذب رطوبت اغلب به عنوان یک عامل سفت کننده در غذاها است.فاده میشود. به این معنا که کمک میکند تا زمانی که غذاها در قفسههای فروشگاه هستند، لطیف نشوند مخصوصا غذاهای کنسرو شده.
آزمایش PT عملکرد مسیر خارجی انعقاد و PTT مسیر داخلی انعقاد را بررسی می کند. این آزمایش بسیار سریع انجام می شود و در مقایسه با مقایر است.اندارد و افراد سالم بررسی می شود. میزان PT نرمال در فردی تا / ثانیه و میزان نرمال دیگری تا ثانیه می باشد. در مرحله بعد ترومبوپلاستین بافتی و یون کلسیم به پلاسمای بیمار اضافه شده و زمان صرف شده جهت انعقاد پلاسما اندازه گیری می شود. لازم به ذکر است. که آزمایش PT بعضی از بخش های مسیر انعقاد را بررسی می کند و به سایر مراحل مانند مسیر فیزیولوژیک نمی پردازد.