Glycine In Baharestan ( Sale, product )

Glycine-1

Presentation of businesses
You can introduce your business services or products in this section.
For this purpose, be in touch with us.




گلایسین واسطه ای در سنتز انواع محصولات شیمیایی است.. این ماده در ساخت علف کش های گلیفوزات، ایپرودیون، گلیفوزین کاربرد دار. این ماده به عنوان واسطه دارویی مانند تیام فنیکل نیز کاربرد دارد. این آمینواسید در تحقیقات آزمایشگاهی یک عامل مهم برای برخی از محلولهای مورد است.فاده در روش SDS-PAGE برای تجزیه و تحلیل پروتئین ها است.. این ماده به عنوان یک عامل بافری کننده، حافظ pH و بازدارنده از آسیب دیدن نمونه در حین الکتروفورز عمل می کند. گلایسین همچنین برای از بین بردن آنتی بادی های حاوی برچسب پروتئینی از غشاهای وسترن بلات است.فاده می شود تا اجازه جستجوی پروتئین های بیشمار را از طریق ژل SDS-PAGE به ما بدهد که این کار باعث شده تا داده های بیشتری از یک نمونه است.خراج شوند، قابلیت اطمینان داده ها افزایش یابد و میزان پردازش نمونه و تعداد نمونه های مورد نیاز کاهش یابد.

گلایسین جهت معلق کردن مواد در آبمیوه ها و آبلیمو در صنایع غذایی کاربرد ویژه ای دارد. همچنین به دلیل ارزش غذایی پایین در مواد غذایی خیلی مورد است.فاده قرار نمی گیرد ولی به عنوان یک طعم دهنده کاربرد دارد. این آمینو اسید طعم شیرین ملایمی دارد و مزه نهایی ساخارین را می پوشاند. این ماده همچنین دارای خاصیت نگهدارنده است. که به دلیل تشکیل کمپلکس با یون های فلزی می باشد. مجتمع های فلزی گلایسینات، برای مثال گلایسینات مس(II) به عنوان مکمل خوراک دام است.فاده می شوند.

خرید گلایسین از آریانا شیمی برای صنایع تولید کننده مواد غذایی و دارو های مختلف لازم و ضروری ست. گلیسین جهت معلق کردن مواد در آبمیوه ها و آبلیمو در صنایع غذایی کاربرد ویژه ای دارد. صنایع غذایی از این ترکیب شیمیایی به عنوان افزودنی است.فاده می کنند زیرا طعمی شرین و دلپذیر دارد. گلیسین یک آنتی اکسیدان قوی است. که به محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد که تصور می شود زمینه ساز بسیاری از بیماری ها است. کمک می کند. گلایسین در سال هزرا و هشتصد و بیست توسط شیمیدان فرانسوی هنری براکونوت هنگامی که ژلاتین را با جوشاندن آن با سولفوریک اسید هیدرولیز کرد، کشف شد. در غذا هایی که حاوی مواد غذایی غنی از پروتئین می باشند مانند ماهی، گوشت، حبوبات و لبنیات نیز می توان گلایسین را یافت. این ترکیب ناشی از واکنش ‌های محصول آمونیاک است.. اما ظرفیت متابولیک برای بیوسنتز گلیسین نیاز به سنتز کلاژن را بر آورده نمی‌ کند. گلیسین طعم شیرین ملایمی دارد و مزه نهایی ساخارین را پوشش می دهد. حال که با ویژگی های این ترکیب شیمیایی آشنا شدید بهترین زمان برای خرید گلایسین از آریانا شیمی است. تنها کافی ست که فرم است.علام را تکمیل نمایید.



( Sale, product ) `s other In Baharestan