در غذا و آشامیدنیها گلیسرول به عنوان یک مادهای که رطوبت را به خود جذب میکند حلال و شیرینکننده خدمات میدهد و ممکن است. به حفظ غذاها کمک کند. این همچنین به عنوان پرکننده در غذاهای با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شدهاند است.فاده میشود (مثل کلوچهها) و به عنوان یک عامل ضخیمکننده در
مانند اتیلن گلیکول و پروپالین گلیکول، گلیسرول، یک کوزموتروپ غیر یونی است. که پیوندهای هیدروژنه قوی با مولکولهای آب را شکل میدهد، در مقایسه و با پیوندهای هیدروژنه آب-آب این شکلگیری کریستال لاتنیک را از یخ بدون حرارت بهطور خاصی پایین رفتهاست میشکند، حداقل نقطه ذوب حدود - درجه فارنهایت / ٫۸- درجه سلسیوس با درصد گلیسرول در آب میباشد. گلیسرول بهطور تاریخی به عنوان ضد انجماد برای کاربردهای حرکتی پیش از جایگزینی با اتیلن گلیکول است.فاده میشود؛ که یک نقطه انجماد پایینتر دارد. در حالیکه حداقل نقطه انجماد یک مخلوط گلیسرول-آب بالاتر از یک مخلوط آب-گلیسرول اتیلن میباشد. گلیسرول سمی نیست و برای است.فاده در کاربردهای حرکتی چندین بار مورد بررسی قرار میگیرد.
Our Service does not address anyone under the age of . We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of . If You are a parent or guardian and You are aware that Your child has provided Us with Personal Data, please contact Us. If We become aware that We have collected Personal Data from anyone under the age of without verification of parental consent, We take steps to remove that information from Our servers.
شیافهای گلیسرول به عنوان ضد یبوست است.فاده میشوند. گلیسرول در آمادهسازیهای مراقبت شخصی و داروشناسی و پزشکی است.فاده میشود عمدتاً به عنوان یک وسیله پیشرفت برقی – فراهم کردن روغن کاری و به عنوان مادهای که رطوبت را به خود جذب میکند است.فاده میشود. در درمان پیشگیری آلرژی – شربتهای سرما خوردگی – اکسپکتورانت و اکسیر – خمیر دندان – دهان شویه- محصولات مراقبت پوست- کرم اصلاح- محصولات مراقبت مو – صابونها و روغنهای شخصی مبنی بر آب دیده شدهاست. در اشکال است.فاده جامد مثل قرصها – گلیسرول به عنوان عامل نگهدارنده قرص است.فاده میشود. برای مصرف عمومی- گلیسرول توسط آمریکا در میان نوشیدنیهای الکلی قندی به عنوان یک تغذیه پر کالری طبقهبندی شدهاست.
گلیسرول و دی اتیلن گلیکول از نظر ظاهر، بو و مزه غیرقابل تشخیصند لذا احتمال جابجایی یا ناخالصیشان بالاست. سازمان غذا، دارو و مواد آرایشی فدرال در موردی از آلودگی الگزیر سولفانیلامید را با دی اتیلن گلیکول مشاهده کرد. پس از آلودگی به وجود آمده توسط دی اتیلن گلیکول در می سازمان غذا و داروی آمریکا به تمام سازندگان آمریکایی داروها پیشنهاد کرد که تمام بستههای گلیسرول مصرفی برای دی اتیلن گلیکول سمی مورد آزمایش و تست قرار گیرد. این توصیه به دنبال کشف صدها کیلو چربی سمی در پاناما که ادعا شد اشتباهاً توسط شرکت پانامانیایی وارد شدهاست انجام شد. دی اتیلن گلیکول ارزانتر به عنوان گلیسرول گرانتر دوباره نامگذاری شدهاست.