گلیسرول (گیلیسیرین) یک ترکیب ساده (مشروب الکلی قندی) میباشد. چون بیرنگ، بیبو و حلال است. بهطور گستردهای در فرمولاسیون داروها است.فاده شدهاست. است.حکام گلیسرول در تمام ترکیبات تری گلیسیریدی مرکزی و اصلی است.. گلیسرول شیرین مزه و در کل غیر سمی میباشد.
گلیسرول و دی اتیلن گلیکول از نظر ظاهر، بو و مزه غیرقابل تشخیصند لذا احتمال جابجایی یا ناخالصیشان بالاست. سازمان غذا، دارو و مواد آرایشی فدرال در موردی از آلودگی الگزیر سولفانیلامید را با دی اتیلن گلیکول مشاهده کرد. پس از آلودگی به وجود آمده توسط دی اتیلن گلیکول در می سازمان غذا و داروی آمریکا به تمام سازندگان آمریکایی داروها پیشنهاد کرد که تمام بستههای گلیسرول مصرفی برای دی اتیلن گلیکول سمی مورد آزمایش و تست قرار گیرد. این توصیه به دنبال کشف صدها کیلو چربی سمی در پاناما که ادعا شد اشتباهاً توسط شرکت پانامانیایی وارد شدهاست انجام شد. دی اتیلن گلیکول ارزانتر به عنوان گلیسرول گرانتر دوباره نامگذاری شدهاست.
Our Service does not address anyone under the age of . We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of . If You are a parent or guardian and You are aware that Your child has provided Us with Personal Data, please contact Us. If We become aware that We have collected Personal Data from anyone under the age of without verification of parental consent, We take steps to remove that information from Our servers.
گلیسرول از تری گلیسیریدها در مقیاس زیاد تولید شدهاست اما محصول خام دارای کیفیت متغیری است. با یک قیمت فروش کمتراز ۸– سنت آمریکا برای هر پوند در سال . این گلیسرول میتواند خالص شود اما فرایند ان هزینه بر و گران میباشد. در نتیجه بخش مهمی از گلیسرول خام به عنوان هدر رفته در نظر گرفته میشود. برخی گلیسرولها برای تولید انرژی سوزانده میشوند اما
در غذا و آشامیدنیها گلیسرول به عنوان یک مادهای که رطوبت را به خود جذب میکند حلال و شیرینکننده خدمات میدهد و ممکن است. به حفظ غذاها کمک کند. این همچنین به عنوان پرکننده در غذاهای با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شدهاند است.فاده میشود (مثل کلوچهها) و به عنوان یک عامل ضخیمکننده در