گلیسرول و دی اتیلن گلیکول از نظر ظاهر، بو و مزه غیرقابل تشخیصند لذا احتمال جابجایی یا ناخالصیشان بالاست. سازمان غذا، دارو و مواد آرایشی فدرال در موردی از آلودگی الگزیر سولفانیلامید را با دی اتیلن گلیکول مشاهده کرد. پس از آلودگی به وجود آمده توسط دی اتیلن گلیکول در می سازمان غذا و داروی آمریکا به تمام سازندگان آمریکایی داروها پیشنهاد کرد که تمام بستههای گلیسرول مصرفی برای دی اتیلن گلیکول سمی مورد آزمایش و تست قرار گیرد. این توصیه به دنبال کشف صدها کیلو چربی سمی در پاناما که ادعا شد اشتباهاً توسط شرکت پانامانیایی وارد شدهاست انجام شد. دی اتیلن گلیکول ارزانتر به عنوان گلیسرول گرانتر دوباره نامگذاری شدهاست.
گلیسرول میتواند به عنوان یک مند یبوست وقتی که وارد رکتوم در شیاف یا شکل دوز پایینتر تا میلی لیتر است.فاده شود. این مخاط مقعد را میسوزاند و یک تأثیر هایپروزموتیک دارد. اگر به صورت دهانی است.فاده شود اغلب مخلوط شده با آب میوه تا مزه شیرینی اش را کاهش دهد. گلیسرول میتواند باعث یک کاهش سریع و موقتی در فشار داخلی چشم شود این میتواند برای درمان فوری اولیه فشار چشم شدید مفید باشد.
تری گلیسیریدهای موجود در چربیها و روغنها در تعریف است.رهای گلیسرول با زنجیره بلند اسیدهای کربوکسیلیک میباشند. هیدرولیز (صابون سازی) یا ترانساستریفیکیشن این تری گلیسیریدها کمیتهای متناسب با وزن اتمی از گلیسرول را تولید میکند. در این طرح گلیسرول که به عنوان یک محصول مشترک در تولید نمکهای کربوکسیلیک زنجیره بلند است. به عنوان صابون است.فاده شدهاست.
در غذا و آشامیدنیها گلیسرول به عنوان یک مادهای که رطوبت را به خود جذب میکند حلال و شیرینکننده خدمات میدهد و ممکن است. به حفظ غذاها کمک کند. این همچنین به عنوان پرکننده در غذاهای با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شدهاند است.فاده میشود (مثل کلوچهها) و به عنوان یک عامل ضخیمکننده در
گلیسرول (گیلیسیرین) یک ترکیب ساده (مشروب الکلی قندی) میباشد. چون بیرنگ، بیبو و حلال است. بهطور گستردهای در فرمولاسیون داروها است.فاده شدهاست. است.حکام گلیسرول در تمام ترکیبات تری گلیسیریدی مرکزی و اصلی است.. گلیسرول شیرین مزه و در کل غیر سمی میباشد.