بعد از ورود آریایی ها مهم ترین قوم در بین آن ها ماده ها و پارس ها بودند که بعد از تلفیقی که بین آن ها صورت گرفت ماده با بومیانی که قبل از آن در این سرزمین زندگی می کردند این منطقه را بخش بندی کردند در این تقسیم بندی ماده ها به رماد رازی یا راگا ، راگس که در جنوب تهران بود قرار گرفت.
در کوه سرسره که چشمه علی از پای آن جاری میشود نیز نقوش برجسته و کتیبههای شکار شیر فتحعلی شاه قاجار دیده میشد که سالها پیش به علت است.خراج سنگ معدن، توسط کارخانه سیمان ری تخریب شد. این نقوش در ابتدا متعلق به تصویر پادشاهان ساسانی بوده است. که بعدها به دستور فتحعلی شاه محو و تصویر خودش جایگزین آن شد.
نقشبرجسته یکی از شاهان ساسانی، احتمالاً اردشیر اول یا شاهپور نخست که تا زمان فتحعلی شاه قاجار در محل کوه نزدیک کارخانه سیمان ری قرار داشتهاست و به دستور فتحعلی شاه از بین رفته و نقش خود را به جای آن حجاری نموده بودهاست.
از آنجایی که این ماده خوراکی می باشد، مسمومیت با اسید سیتریک، بسیار کم اتفاق می افتد. ما به صورت عادی و روزانه از این ماده در نوشیدنی ها، تنقلات و بسیاری از مواد غذایی فرآوری شده است.فاده می کنیم و مسمومیت با آن نادر است.. اما مطالعات پزشکی نشان داده است. که مصرف بیش از اندازه این ماده می تواند مسبب آسیب های چشمی شود. حساسیت های پوستی نیز به واسطه مصرف بیش از اندازه این محصول ممکن است. اتفاق بیفتد.
همچنین شما میتوانید برای اطلاع از تمامی مراحل سنتز و تولید اسید سیتریک مصرفی خود با کارشناسان بزرگترین مرجع فروش اسید سیتریک یعنی شرکت کیمیا تهران اسید که نازل ترین قیمت اسید سیتریک را برای کاربر در نظر گرفته اند، در تماس باشید.
همانطور که از نام این ماده پیداست، اسید سیتریک دارای خاصیت اسیدی می باشد. این بدان معناست که PH اسید سیتریک کمتر از می باشد. PH شاخصی برای سنجیدن میزان اسیدی و قلیایی بودن یک ماده است. و به وسیله آن می توان ماهیت مواد را شناسایی کرد. بازه این شاخص بین تا می باشد و عدد به معنای خنثی بودن می باشد. زمانی که این شاخص بین تا باشد، به معنای اسیدی بودن و زمانی که بین تا باشد، به معنای قلیایی بودن است.. PH اسید سیتریک در دسته اسیدی قرار می گیرد، اما این میزان ملایم می باشد و باعث آسیب رساندن به محیط اطرافش نخواهد شد. از این قابلیت اسید سیتریک می توان به عنوان محافظ رنگ و کیفیت مواد غذایی بهره جست، بدون اینکه آسیبی به بدن برسد.
به علت زیاد شدن درخواست در بازارهای در حال رشد، راه های زیادی برای سنتز اسید سیتریک، افزایش بازدهی و کارایی محصول وجود دارد. برای حمایت از مقیاس تولید، لازم و مهم است. که فرآیند تولید با است.فاده از مواد زائد کشت و صنعت در دسترس و ارزان، ضمن حفظ بازده تولید بالا، با محیط زیست نیز سازگار باشد. طرز تهیه جوهر لیمو به صورتی است. که از طرق کشت دادن کپکی با نام آسپرژیلوس، روی شکر حاصل می شود. فرآیند جداسازی و ته نشینی موجب شده کلسیم سیترات بدست آید.
اسید سیتریک که با نام جوهر لیمو نیز شناخته می شود، در قرن هشتم توسط جابربن حیان که از دانشمندان نامدار ایرانی است.، کشف و شناخته شد. تولید اسید سیتریک صنعتی قرن ها بعد و توسط دانشمندان غربی صورت گرفت، زیرا نیاز به این ماده بسیار زیاد بود و است.خراج آن از مرکبات که به طور طبیعی حاوی این ماده هستند، به صرفه نبود. اسید سیتریک صنعتی در سال توسط جیمز کوری دانشمند آمریکایی و از طریق نوعی قارچ تولید شد تا بتوان از آن برای مصارف مختلف بهره جست. بعد از این کشف، شرکت های بزرگ داروسازی و شیمی نظیر فایزر موفق شدند با است.فاده از اطلاعات این دانشمند، اسید سیتریک صنعتی را به تولید انبوه رسانده و مورد بهره برداری قرار دهند.