آنتوسیانینهای موجود در توت سفید خشک ارگانیک از تجمع چربی جلوگیری میکند و باعث پاکسازی چربی از کبد میشود. محققان به این نتیجه رسیدند که آنتوسیانین موجود در این میوه به طور فعالی از بیماری کبد چرب غیر الکلی جلوگیری میکند. توت سفید حاوی ترکیباتی است. که فعالیت ماکروفاژها (گلبولهای سفید خون) را افزایش میدهد و سیستم ایمنی را تقویت میکند.
بادام ارگانیک در سالهای اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است.. بادام درختی حاوی پروتئین کمی کمتر از بادام زمینی است.، اما آن را با سایر مواد مغذی جبران میکند. بادام میان وعده مناسبی برای افرادی است. که به دنبال جایگزینی سالم و غنی از پروتئین برای چیپس و پفک هستند. بیشتر چربیهای موجود در بادام، چربیهای تک غیراشباع هستند. علاوه بر این بادام ارگانیک سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مانند: کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم است..
شما میتوانید آجیل را به روشهای مختلف مصرف کنید تا پروتئینهای گیاهی بیشتری دریافت کنند. آجیل برشته شده و شور، خوشمزه تر هستند که میتواند جایگزین مناسبی برای تنقلاتی مانند چیپس شوند. با این حال، به دلیل نمک اضافه شده و محتوای کالری بالا، بهتر است. از آجیلهای خام مصرف کنید. آجیل خام، سالم و مغذی تر است. که میتوانید به شیرینیها، دسرها و کیکهای خود اضافه کنید.
آجیل ارگانیک اثرات چشمگیری بر سطح کلسترول و تری گلیسیرید دارد. نشان داده شده است. که پسته ارگانیک، تری گلیسیرید را در افراد چاق و مبتلایان به دیابت کاهش میدهد. قدرت کاهش کلسترول آجیل عمدتا به دلیل محتوای بالای اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیر اشباع میباشد.
آجیلها به دلیل طعم عالی و مصرف آسان، مورد توجه بسیاری از افراد هستند، اما طعم آنها تنها چیزی نیست که آجیل و مغزها را محبوب میکند. دانشمندان مدتهاست که به فواید مصرف آجیلها برای سلامتی پی بردهاند. انواع مختلفی از آجیل وجود دارد. آجیل مخلوط خام معمولا شامل بادام، پسته، بادام هندی، گردو، فندق و است. که تقریبا در هر مغازهای یافت میشوند. اما آجیل ارگانیک و خشکبار ارگانیک به دلیل داشتن تفاوتهایی با آجیل های معمولی در هر مغازه ای به سادگی یافت نمیشوند. اگر به دنبال خرید آجیل و خشکبار ارگانیک هستید، این صفحه از فروشگاه