همانطور که در صنعت نساجی نیاز به رنگرزی وجود دارد، چاپ نیز لازم است.. طراحان فشن باید دائما نوآوری داشته باشند. بنابراین طراحان و صنعتگران دنیای مد، با تفکر خلاقانهی خود، پارچههایی با طرحهایی متنوع خلق میکنند. برای این کار آنها نیاز به کسب دانش کافی در رابطه با طراحی و چاپ دارند. امروزه با نمایش طرح چاپ بر روی کامپیوتر و پیادهسازی دیجیتال آن روی لباس، خروجی نهایی به راحتی قابل تصور است.. اهمیت و ضرورت چاپ بسیار بالاتر از رنگرزی است. چرا که چاپ بر خلاف رنگرزی میتواند از رنگهای متنوعی برای اضافه کردن طرح بر روی پارچه است.فاده کند. به کمک چاپ میتوان طرح دلخواه را روی پارچه پیاده کرد، در حالی که رنگرزی، تنها رنگی کردن تمام پارچه است..
این چاپ، فناوری و تکنیکی نو نیست بلکه آغاز آن، به قرنها پیش بازمیگردد. اسناد تاریخی، حاکی از آن است. که چاپ پارچه در قرن سوم تا پنجم پیش از میلاد در آسیا وجود داشتهاست. دیگر نمونههای اولیهی چاپ پارچه را میتوان در مقبرههای مصر باستان یافت، جایی که از پارچههای کتانی و پشمی رنگ شده برای تزئین دیوارها است.فاده میشد.
از این روش زمانی است.فاده می شود که رنگ و پارچه مقاومت کمی داشته باشند. چندین برش یا تکه از مواد به صورت سر به سر و موقت به هم دوخته می شوند، و به صورت یک زنجیره پیوسته از داخل رنگ عبور داده می شوند. این روش برای تولیدات انبوه قابل است.فاده است..
قدیمیترین اسناد مربوط به رنگرزی، متعلق به ۵ سال قبل از میلاد مسیح است.. در آن زمان رنگرزها کالاهای ابریشمی خود را به رنگهای مختلف رنگرزی میکردند. از این اسناد تاریخی میتوان نتیجه گرفت که رنگرزی در آن موقع یک کار معمول و متداول بوده است.. بوته رنگرزها، که بدون شک امروزه به عنوان گلرنگ شناخته شده در آن زمان برای ایجاد رنگهای قرمز و زرد برروی کالاهای نساجی به کار میرفته است.. از دیگر موارد رنگرزی طبیعی که طی دورههای بعد از آن است.فاده شده است. ارغوانی تایر (purple Tyriom (بود که برای رنگرزی شنل سزارها به کار میرفت. این ماده رنگزا، بسیار کمیاب بوده و از نوعی حلزون دریایی بدست میآمده است. . از زمان شروع تاریخ مدون در هندوستان، نیل است.خراج شده از گیاه نیل (tinctoria indigofera (و آلیزارین بدست آمده از ریشه روناس، برای رنگرزی مورد است.فاده قرار میگرفت. مقداری از این محصولات به کشور ایران صادر و از آنجا به کشورهای خاورمیانه پخش میشده است.. در آن زمان رنگرزها، گلهایی را که دارای مواد رنگی بودند با پودر تالک مخلوط کرده و در تهیه مواد آرایشی قرمز رنگ مورد است.فاده قرار میدادند . اکثر مواد رنگرزی که ریشه طبیعی داشته و در قرون وسطی به کار میرفتند قادر نبودند به تنهایی رنگ باثباتی را روی کالای نساجی ایجاد کنند، بدین خاطر الیاف را با مواد رنگزا همراه با نمکهای فلزی از قبیل سولفات مس، کلرید قلع، سولفات مضاعف آلومینیوم و کلسیم (زاج سفید) که به آنها دندانه میگویند، رنگرزی میکردند و بدین ترتیب ثبات رنگ روی کالا افزایش مییافت. یکی از متداولترین مواد رنگرزی طبیعی دندانهای که در آن زمان مورد مصرف قرار میگرفت، آلیزارین بود که از ریشه گیاه روناس بدست میآمده. این ماده به مقدار وسیعی در اروپا، ایران و هندوستان کشف می . شد این ماده در رنگرزی به همراه زاج سفید و سولفات آهن به کار رفته و از آن به ترتیب رنگهای قرمز و ارغوانی مایل به بنفش بروی کالا حاصل می . شد همچنین برای محصول رنگهای شکلاتی از مخلوطی از دندانههای زاج سفید و سولفات آهن است.فاده میکردند. یکی دیگر از مواد رنگرزی طبیعی که کاربرد خیلی زیادی داشت، ماده رنگزای است.خراج شده از درخت بقم بود و به مقدار زیاد در رنگرزی با دندانه کروم برای ایجاد رنگهای سیاه مورد است.فاده قرار میگرفت.
هدف از انجام اين بررسي ، مطالعه و امکان سنجي احداث واحد توليد غذاي کودک ( شير سويا) است. . در اين بررسي بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد هاي فعال و در دست احداث , منابع تامين مواد اوليه و کليه ماشين الات و ساير امکانات مورد نياز براي احداث واحد به تفصيل شرح داده شده است..