شهرستان قدس با دارا بودن واحدهای معدن شن و ماسه و چندین کارخانه آسفالت با مشکل آلودگی هوا مواجه است.. برخی از این معادن متعلق به یا سال پیش است.. آن زمان شهرستان قدس کوچکتر بوده و این معادن در حاشیه شهر قرار گرفته بودند، ولی با گذشت سالیان سال این معادن در چند قدمی محل سکونت شهروندان این شهرستان قرار گرفتهاند.
امیرتومان با فراهم کردن امکانات و آوردن عدهای از اهالی خمسه به این منطقه، آرام آرام زمینهای بایر را به زمینهای کشاورزی تبدیل نمود و منطقه رنگی از زندگی جدید به خود گرفت. میگویند نام اولیه این محل پیش از آنکه امیر تومان آن را تصاحب کند
سطح زیر کشت در حوزه قدس و شهرکهای اطراف آن ۵ هکتار است.. به دنبال تحولات اجتماعی و سیاسی دهههای اخیر، افزایش جمعیت و رشد مهاجرت به سوی تهران، امروزه شهرقدس به یکی از مناطق پرجمعیت و متراکم مسکونی حومه تهران تبدیل شدهاست.
جوش شیرین هزاران سال است. که است.فاده می شود و ارزش آن بیشتر به دلیل خواص پاک کنندگی و پخت آن است.. در مصر باستان از جوش شیرین برای تمیزکردن و خشک کردن در فرآیند مومیایی کردن است.فاده می شد. اولین بار جوش شیرین در اواسط قرن نوزدهم به صورت تجاری در دسترس قرار گرفت و از آن زمان در بیشتر خانه ها، چه در محصولات تمیز کننده، چه محصولات زیبایی و یا حتی در تعداد زیادی از دستورهای پخت به یک عنصر اصلی تبدیل شده است..
تجزیه فرآیندی است. که با است.فاده از گرما تجزیه یک ماده به اجزای ساده تر و متفاوت از ماده اصلی انجام می شود. هنگامی که تا دمای بالاتر از درجه سانتیگراد ( درجه فارنهایت) گرم می شود، بی کربنات سدیم تجزیه می شود یا از هم جدا می شود و بیشتر دی اکسید کربن (CO
بی کربنات سدیم چیست؟ در سال ، شیمیدان فرانسوی به نام نیکلاس لبلانک توانست برای اولین بار، کربنات سدیم را تولید کند که به آن خاکستر سودا نیز می گویند. در سال ۸، دو نانوای آمریکایی، جان دوایت و آستین چرچ، اولین کارخانه تولید جوش شیرین از کربنات سدیم و دی اکسید کربن را در آمریکا تأسیس کردند.
بی کربنات سدیم برای بدن انسان ضرری نداشته اما در صورت است.فادهی بیش از حد، میتواند باعث ضعف و است.فراغ گردد. بوییدن این ماده باعث سوزش بینی و گلو میشود. برای افراد با ناراحتی معده، جوش شیرین بسیار مضر بوده و باعث آسیب به معده میشود. در صورت برخورد با چشم، باعث ریزش اشک، سوزش و درد مختصر چشم شده و بهتر است. در هنگام کار با این ماده از عینک لبه دار مقاوم است.فاده نمود.
جوش شیرین خود بی کربنات سدیم خالص است.. هنگامی که جوش شیرین با رطوبت و یک ماده اسیدی (به عنوان مثال ماست، شکلات، دوغ، عسل) ترکیب شود، در نتیجه واکنش شیمیایی حباب های دی اکسید کربن تولید می شود، که منبسط می شوند و باعث گسترش یا افزایش کالاهای پخته می شوند.