شرکت مرکز پانل ، کنسرسیومی از فعالان باسابقه در صنعت فولاد است. که با تکیه بر توان فنی و تخصصی و سالها تجربهی پیشکسوتان فولاد شاغل در این شرکتها، در راستای تامین نیاز مشتریان و خرید آگاهانه آنها از بازار ساندویچ پانل ایران فعالیت میکند. با اتکا به پشتوانه سخت افزاری خود نظیر انبار به مساحت ده هزار متر مربع با سالن سرپوشیده، تامین و بازرگانی ساندویچ پانل، ارائه گواهینامه معتبر جهت تضمین کیفیت محصولات، خدمات پشتیبانی تا لحظه تحویل و نیز ارائه خدمات ویژه صنایع تولیدی کشور به صورت اختصاصی، تلاش دارد تا فضای امنی را برای مصرف کنندگان ایجاد نماید.
شرکت مرکز پانل ، کنسرسیومی از فعالان باسابقه در صنعت فولاد است. که با تکیه بر توان فنی و تخصصی و سالها تجربهی پیشکسوتان فولاد شاغل در این شرکتها، در راستای تامین نیاز مشتریان و خرید آگاهانه آنها از بازار ساندویچ پانل ایران فعالیت میکند. با اتکا به پشتوانه سخت افزاری خود نظیر انبار به مساحت ده هزار متر مربع با سالن سرپوشیده، تامین و بازرگانی ساندویچ پانل، ارائه گواهینامه معتبر جهت تضمین کیفیت محصولات، خدمات پشتیبانی تا لحظه تحویل و نیز ارائه خدمات ویژه صنایع تولیدی کشور به صورت اختصاصی، تلاش دارد تا فضای امنی را برای مصرف کنندگان ایجاد نماید.
شهرک صنعتی خوارزمی به یکی از بهترین و بزرگ ترین شهرک های صنعتی تهران تبدیل می شود و با است.ان تهران فاصله قابل توجهی دارد. با توجه به اینکه می توان مسیر این شهرک صنعتی به است.ان تهران را با است.فاده از جاده های مختلف کوتاه کرد، سرمایه گذاری هایی برای احداث جاده های جدید انجام شده است..
وجود جوش شیرین در تاریخ به گذشته ای دور بر می گردد. در مصر باستان از آن برای درمان زخم ها و تمیز کردن دندان ها است.فاده می کردند. درگذشته این ترکیب در ماهی گیری برای جلوگیری از فساد ماهی، حجم دهی به خمیر و نان پزی خانگی مورد مصرف قرار می گرفت. امروزه با توجه به اعلام سازمان بهداشت جهانی و محیط زیست سازمان ملل متحد جوش شیرین موارد مصرف زیادی به ویژه در صنایع غذایی و دارو دارد.
در حدود ۵سال پیش، مصریان اولین کسانی بودند که به خواص بی کربنات سدیم پی برده و در تهیهی مومیایی، تمیز کردن دندانها، درمان زخمها، ساخت صابون برای شستشو و حتی ساخت ابتدایی شیشه از این ماده است.فاده میکردند. آنان با جمع نمودن رسوبات دریاچههای خشک شده یا سوزاندن گیاهان و جلبکهای دریایی این ماده را تولید میکردند و تقریبا تا اواخر قرن هجدهم از روش سوزاندن گیاهان دریایی برای تولید سدیم بی کربنات است.فاده میشد. در سال شیمیدانی فرانسوی به صورت صنعتی سدیم کربنات را با کمک فرآیند لوبلان به تولید رساند اما امروزه دیگر از این روش برای تولید بی کربنات سدیم است.فاده نمیگردد. در سال ۸ تولید انبوه بی کربنات سدیم توسط دو نانوای نیویرکی، با است.فاده از سدیم کربنات و دی اکسید کربن، شروع شد. امروزه سدیم کربنات با محلول آمونیاک و دی اکسید کربن و آب تولید میشود. این ماده علاوه بر کاربرد صنعتی، در داروسازی و پزشکی بسیار پر کاربرد است.. نام دیگر بی کربنات سدیم، جوش شیرین میباشد.
جوش شیرین موجود در فروشگاه های مواد غذایی بی کربنات سدیم خالص و دارای درجه غذایی است.. نانوایان مقدار کمی جوش شیرین را به مخلوط آرد، شکر، تخم مرغ، کره و سایر مواد موجود در کیک ها، کلوچه ها و سایر محصولات پخته شده اضافه می کنند. از جوش شیرین همراه با مایه ترشی که اسیدی است.، است.فاده می شود و محصول سبک تری با طعم اسیدی کمتری تولید می شود. بسیاری از بوهای بد ناشی از اسیدها هستند و جوش شیرین هنگام واکنش با آن ها، این بوها را خنثی می کند. گازی که در طی واکنش اسید و باز بین جوش شیرین و اسیدی مانند خامه تارتار، آب لیمو یا اسید لاکتیک در دوغ آزاد می شود، باعث بالا رفتن کالاهای پخته می شود.
بی کربنات سدیم به وسیله سالوی ساخته می شود که همان واکنش کلرید سدیم ، آمونیاک و کربن دی اکسید در آب است. که بی کربنات سدیم به صورت رسوب به دست آمده پس از صاف کردن و خشک کردن با حرارت به کربنات سدیم تبدیل خواهد شد. جوش شیرین سالانه در حدود تن فرآوری می شود. همچنین می توان با عبور دادن گاز از داخل محلول جوشان کربنات سدیم خالص یا محلول هیدروکسید سدیم ، بی کربنات سدیم را به شکل رسوب ته نشین شده به دست آورد.
بی کربنات سدیم یک جامد سفید بلوری است.، اما اغلب به صورت یک پودر خوب ظاهر می شود. طعم کمی شور و قلیایی شبیه طعم جوش شیرین دارد. شکل معدنی طبیعی آن ناکولیت است.. بی کربنات سدیم در میان ترکیبات سدیم، یکی از موادی است. که کمترین قلیائیت را دارد. این جز component ماده معدنی نترون است. و در بسیاری از چشمه های معدنی محلول یافت می شود. بی کربنات سدیم در دمای اتاق، به فرم جامد است.. حلالیت یا توانایی حل شدن ماده در آب نیز از دیگر ویژگی های فیزیکی این ماده است.. بی کربنات سدیم در آب محلول است. و می تواند از طریق تبخیر از آب جدا شود.