شهریار بعدا به تهران آمد و در دارالفـنون تهـران خوانده و تا کـلاس آخر مـدرسه ی طب تحـصیل کردو در چـند مریض خانه هـم مدارج اکسترنی و انترنی را گـذراند ولی د رسال آخر به عـلل عـشقی و ناراحـتی خیال و پـیش آمدهای دیگر از ادامه تحـصیل محروم شد و با وجود مجاهـدتهـایی که بعـداً توسط دوستانش به منظور تعـقـیب و تکـمیل این یک سال تحصیل شد، شهـریار رغـبتی نشان نداد و ناچار شد که وارد خـدمت دولتی بـشود؛ چـنـد سالی در اداره ثـبت اسناد نیشابور و مشهـد خـدمت کرد و در سال ۵ به بانک کـشاورزی تهـران داخل شد .
“حـیـدر بابا” نـه تـنـهـا تا کوره ده های آذربایجان، بلکه به ترکـیه و قـفـقاز هـم رفـته و در ترکـیه و جـمهـوری آذربایجان چـنـدین بار چاپ شده است.، بدون است.ـثـنا ممکن نیست ترک زبانی منظومه حـیـدربابا را بشنود و منـقـلب نـشود.
شهریار، با نام کامل سید محمدحسین بهجت تبریزی، که با منظومهی «حیدر بابایه سلام» و اشعاری چون «حالا چرا» و مناجات «علی ای همای رحمت» شناخته میشود، آنقدر در ادبیات ایران تأثیرگذار بوده که سالروز درگذشت وی در تقویم رسمی کشور به نام «روز شعر و ادب پارسی» نامگذاری شده است..
تجزیه فرآیندی است. که با است.فاده از گرما تجزیه یک ماده به اجزای ساده تر و متفاوت از ماده اصلی انجام می شود. هنگامی که تا دمای بالاتر از درجه سانتیگراد ( درجه فارنهایت) گرم می شود، بی کربنات سدیم تجزیه می شود یا از هم جدا می شود و بیشتر دی اکسید کربن (CO
میزان واکنش a به پارامترهای مختلفی از جمله انتخاب ماده اسیدی و اندازه ذرات سدیم بی کربنات بستگی دارد. بی کربنات سدیم با ذرات بزرگتر، زمان انحلال بیشتری نسبت به ذرات ریزتر دارد (جدول زیر را مشاهده کنید)، بنابراین در سرعت واکنش تأثیر دارد. سرعت واکنش برای ذرات بزرگتر، کندتر از ذرات ریزتر است..
در محصولات مراقبت از پوست و مراقبت های شخصی مانند لوسیون ها و نمک های حمام، بی کربنات سدیم به کنترل تعادل اسید و باز محصول برای جلوگیری از خراب شدن آن کمک می کند. در خمیر دندان، بی کربنات سدیم یا جوش شیرین با جدا کردن ذرات ریز غذا یا نوشیدنی هایی که می توانند مینای دندان را لکه دار کنند، به از بین بردن لکه های دندان کمک می کند. همچنین یک ماده رایج در دئودورانت است.، زیرا می تواند به خنثی سازی رایحه های اسیدی بد بو کمک کند. بی کربنات سدیم همچنین ماده موثری در محصولات ضد اسیدی است. که برای تسکین دل درد و معالجه سو هاضمه اسید است.فاده می شود. این کار با خنثی سازی سریع اسید معده و تسکین موقتی علائم ریفلاکس اسید انجام می شود.
هر دو نوع جوش شیرین صنعتی و خوراکی به عنوان عامل تمیز کننده و ضد عفونی کننده خانگی هم است.فاده می شوند. اما لازم است. بدانید از جوش شیرین صنعتی در پخت و پز نمی توان است.فاده کرد زیرا قوی تر می باشد و فقط به منظور لکه زدایی، شستشو دهنده و عامل تمیز کننده سطوح مختلف کاربرد دارد. یکی از راه های تشخیص جوش شیرین خوراکی از نوع صنعتی آن دقت به عبارت Food Grade (فود گرید) درج شده بر روی بسته بندی ها می باشد. جوش شیرین خوراکی از درصد بی کربنات سدیم ولی جوش شیرین صنعتی از درصد کربنات سدیم تشکیل شده و همچنین جوش شیرین صنعتی نرم تر است..
جوش شیرین درجه غذایی می تواند مقدار pH را افزایش دهد، ظرفیت نگهداری آب پروتئین را افزایش دهد، باعث رقیق شدن و نرم شدن غذا شود . جوش شیرین بیشتر در تهیه نان و رشته فرنگی و ماکارانی است.فاده می شود. می توان از آن به عنوان عامل کف کننده برای نوشیدنی ها با اسید سیتریک است.فاده کرد. جوش شیرین همچنین می تواند با زاج مخلوط شود تا بیکینگ پودر ایجاد شود یا می توان آن را با خاکستر سودا ترکیب کرد تا سودا درست شود.