با انتخاب مسیر اول، از میان دره و در کنار رودها و مزارع سرسبز قدم خواهید زد. مسیر دوم نیز از بالای دره عبور میکند. به امامزاده که رسیدید، آبشار و چشمه آب طبیعی در آنجا خواهید دید که میتوانید با خیالی راحت از آب آن بنوشید. با رفتن به روستای لزور، فاصله کمی از تنگه واشی خواهید داشت و از طریق یک جاده خاکی به روستای جلیزجند که مبدأ سفر به تنگه واشی است.، خواهید رسید.
هنگام سر زدن به تمام روستاها و جاذبههای طبیعی فیروزکوه و اطراف آن، دیدیم که همواره ردپایی از دیدنیهای تاریخی در آنها وجود دارند. خوب است. در سفر خود به فیروزکوه، در کنار لذت بردن از طبیعت، چندتا از جاذبههای تاریخی را نیز ببینید و بشناسید.
رودخانه مهاباد از میان این روستا عبور میکند و عاملی مهم در حاصلخیزی و رونق کشاورزی در این منطقه شده است.. یکی از دیدنیهای این روستای زیبا، حمام تاریخی آن است. که به دوران قاجار برمیگردد؛ اما در دوران صفویه ساخته شده است..
تجزیه فرآیندی است. که با است.فاده از گرما تجزیه یک ماده به اجزای ساده تر و متفاوت از ماده اصلی انجام می شود. هنگامی که تا دمای بالاتر از درجه سانتیگراد ( درجه فارنهایت) گرم می شود، بی کربنات سدیم تجزیه می شود یا از هم جدا می شود و بیشتر دی اکسید کربن (CO
بی کربنات سدیم یک جامد سفید بلوری است.، اما اغلب به صورت یک پودر خوب ظاهر می شود. طعم کمی شور و قلیایی شبیه طعم جوش شیرین دارد. شکل معدنی طبیعی آن ناکولیت است.. بی کربنات سدیم در میان ترکیبات سدیم، یکی از موادی است. که کمترین قلیائیت را دارد. این جز component ماده معدنی نترون است. و در بسیاری از چشمه های معدنی محلول یافت می شود. بی کربنات سدیم در دمای اتاق، به فرم جامد است.. حلالیت یا توانایی حل شدن ماده در آب نیز از دیگر ویژگی های فیزیکی این ماده است.. بی کربنات سدیم در آب محلول است. و می تواند از طریق تبخیر از آب جدا شود.
این یک واکنش صابونی شدن بین سدیم بی کربنات و اسید چرب آزاد موجود در فرمولاسیون است. (= اسید چرب که از موادی مانند کره یا خامه حاصل میشود). این واکنش، یک نمک اسید چرب تولید میکند که طعم ناخوشایند، شبیه به طعم فلزی را در مواد پخته شده ایجاد میکند.
تجزیه فرآیندی است. که با است.فاده از گرما تجزیه یک ماده به اجزای ساده تر و متفاوت از ماده اصلی انجام می شود. هنگامی که تا دمای بالاتر از درجه سانتیگراد ( درجه فارنهایت) گرم می شود، بی کربنات سدیم تجزیه می شود یا از هم جدا می شود و بیشتر دی اکسید کربن (CO
بی کربنات سدیم یک نوع نمک است. که در صورت حل شدن در آب تبدیل به یون سدیم و آنیون بی کربنات میشود. این ماده خواص قلیایی دارد و فاقد طعم و بو میباشد و به صورت بلور های ریز یا پودر سفید تشکیل میگردد. بی کربنات سدیم در دمای ۵ درجهی سانتیگراد شروع به از دست دادن دی اکسید کربن میکند و نمیتواند مشتعل یا منفجر شود بلکه تنها تجزیه شده و از بین میرود. این مادهی قلیایی PH مواد را میتواند کاهش دهد و برای کاهش PH در محیطهای اسیدی بسیار مناسب است.. بی کربنات سدیم در دمای معمولی اتاق به شکل پودر جامد باقی میماند اما در محیطهای گرم و مرطوب تجزیه میشود. این ماده با اسیدها، مونو آمونیوم فسفات، آلیاژ پتاسیم-سدیم و فرمالدییدها سازگاری نداشته و واکنش شدید نشان میدهد.