زمین حاصلخیز و کشاورزی مناسب زمینهٔ مناسبی برای دامپروی بهحساب میآید که بهخوبی در این منطقه مهیاست. در پیشوا ۵واحد دامداریِ پرواری، فرصت پرورش بیش از راس دام را فراهم آوردهاست که از آنها سالانه حدود ۵تن
نواحی پیشوا شامل کویها و محلههای قدیمی شهر و شهرکهای بعضاً تازه تأسیس و در حال توسعه هستند که همگی در قالب یک منطقه شهرداری اداره میشود. بعضی از این محلات قبلاً روستا بودهاند اما امروز جزء شهر پیشوا محسوب میشوند. نواحی مختلف شهر پیشوا عبارتند از:
«... ای مردم چرا نشستهاید؟ امروز عزاداری ما دو تا شد، یکی عزای امام حسین و دیگری اینکه دیشب دژخیمان شاه، ریختهاند منزل آیتالله خمینی و پس از دستگیری، ایشان را به تهران بردهاند و جمعی از مردم اعتراض کرده و زخمی شدهاند؛ ای مردم! خاک بر سرمان شد که مرجع تقلید ما دستگیرشدهاند…»
اولین بار نیکلاس لبانس شیمیدان فرانسوی در سال بیکربنات سدیم را به صورت امروزی آن تولید کرد. بی کربنات سدیم معمولا توسط فرایندی به اسم سلویsolvy process مابین آمونیاک ، کلرید سدیم ، دی اکسیدکربن و آب تولید می گردد. در این فرایند سدیم بی کربنات به شکل رسوب در می آید و بعد از خشک نمودن و حرارت دادن تشکیل کربنات سدیم را می دهد. همچنین در روش است.حصال سدیم کربنات از منابع طبیعی از ترکیبات معدنی مانند ترونا با فرمول شیمیایی NaH(CO) .HO که حاوی سدیم کربنات و بی کربنات سدیم است. است.فاده می گردد. ترونا از کانی هایی است. که در آب محلول می باشد و با اضافه کردن دی اکسید کربن به این محلول بی کربنات سدیم به صورت رسوب تشکیل می شود. همچنین این ماده جزیی از ناترون معدنی (نمک قلیایی طبیعی) بوده و به شکل محلول در تعداد زیادی از چشمه های طبیعی و معدنی یافت می شود.
بی کربنات سدیم میتواند به عنوان عامل شستشو دهنده برای از بین بردن هرگونه ناخالصیهای اسیدی از مایعات خام و تولید نمونه خالصتر است.فاده شود. واکنش بی کربنات سدیم و اسید، یک نمک معدنی و اسید کربنیک تولید میکند که به راحتی به دی اکسید کربن و آب تجزیه میشود:
می توان گفت که بیشترین سهم تولید بی کربنات سدیم به تولید و فرآوری بکینگ پودر اختصاص داده می شود. پودری که جهت ور آمدن خمیر و حجم دادن در پخت انواع نان و کیک مورد است.فاده قرار می گیرد. بکینگ پودر در دسته بندی بازها قرار دارد و به هنگام مخلوط شدن با مایعاتی که خاصیت اسیدی دارند منجر به آزاد شدن گاز دی اکسید کربن شده که باعث ور آمدن خمیر می شود.
هزاران سال است. که مردم از بی کربنات سدیم است.فاده می کنند. مصریان باستان از رسوبات طبیعی این ماده معدنی برای تمیز کردن دندان های خود و ساختن رنگ برای نوشتن است.فاده می کردند. در دهه ، نانوایان نیویورک برای تهیه نان شروع به افزودن بی کربنات سدیم و شیر ترش به خمیر کردند.
جوش شیرین در دمای - درجه سانتی گراد شروع به تجزیه کرده و در دمای درجه سانتی گراد به دی اکسید کربن، سدیم کربنات و آب تجزیه می شود. واکنش تجزیه جوش شیرین به دما وابسته بوده و در اثر حرارت بالا با سرعت بیشتری اتفاق می افتد. این واکنش به شرح زیر می باشد: