شهریار، با نام کامل سید محمدحسین بهجت تبریزی، که با منظومهی «حیدر بابایه سلام» و اشعاری چون «حالا چرا» و مناجات «علی ای همای رحمت» شناخته میشود، آنقدر در ادبیات ایران تأثیرگذار بوده که سالروز درگذشت وی در تقویم رسمی کشور به نام «روز شعر و ادب پارسی» نامگذاری شده است..
استاد شهریار در اوایل تحصیل پزشکی، دلباختهی دختری به نام ثریا شد و این دو مدتی نیز با هم نامزد بودند اما رقیب عشقی شهریار پسرعموی رضاشاه و شخصی پرنفوذ بود. ثریا، علیرغم اینکه به شهریار علاقهمند بود، در نهایت مجبور شد با چراغعلی سالار حشمت ازدواج کند.
زندگی پر فراز و نشیب سید محمدحسین بهجت تبریزی سبب شد فیلمسازان مختلف آثاری را با اقتباس از زندگی او بسازند. شناختهترین اثر ساختهشده بر اساس زندگی این شاعر پرآوازه مجموعهی تلویزیونی «شهریار» بود که در سال به کارگردانی کمال تبریزی ساخته شد. این مجموعه زندگی شهریار را در سه مقطع سنی جوانی، میانسالی و پیری به نمایش گذاشت و با است.قبال خوبی هم روبهرو شد. اردشیر رستمی و سیروس گرجستانی در این مجموعه در نقش شهریار به ایفای نقش پرداختند.
آب مقطر از مهمترین حلال های صنعتی می باشد. آب معمولی خاصیت حل کنندگی خوبی دارد ولی دارای حجم بالایی از نمک ها و ناخالصی های محلول در خود است.. آب مقطر حاصل حرارت دادن آب ناخالص در طی فرایند تقطیر تولید می شود. در واقع آب مقطرهمان بخار آب حاصل از آب ناخالص است. که متراکم شده است..
سختی آب باعث می شود که صابون در آن رسوب کند. به همین دلیل آب عاری از یون بهترین نوع آب برای است.فاده در صنایع مختلف می باشد. از آنجایی که تهیه این نوع آب بسیار هزینه بر است.، در اکثر مراکز صنعتی و آزمایشگاهی آب مقطر ترجیح داده می شود.
آب تصفیه شده آبی است. که اساساً فاقد میکروب و مواد شیمیایی باشد. این امر با اسمز معکوس (عبور کردن آب از طریق غشا برای از بین بردن مواد شیمیایی ، مواد معدنی و میکروب ها) ، ازن سازی (ضد عفونی آب با است.فاده از ازن به جای مواد شیمیایی) یا تقطیر حاصل می شود. برای برچسب است.اندارد زدن به آب تصفیه شده نیاز است. که آب تصفیه شده بیش از قسمت در میلیون ماده جامد محلول نداشته باشد.
شاید هنگام فرو ش آب مقطر، بطری های باز نشده برای مدتی در فروشگاه ها ماندگار شوند. پیشنهاد می شود آن ها را از نور مستقیم خورشید دور کنید. و بعد از باز شدن ، حتماً پس از است.فاده خوب آن را ببندید. برخی از میکروب ها حتی در آب مقطر کم مواد مغذی نیز رشد می کنند.
احتمالا نمک و برخی از ناخالصی ها تبخیر نمی شوند و در محلول جوش باقی می مانند. آب مقطر کاملاً خالص نیست زیرا موادی با نقطه جوش یکسان با آب وجود دارد و بعضی از قطرات مایع را می توان با بخار حمل کرد. با توجه به این موضوع می تواند درصد خالص باشد و در صورت نیاز بار دیگر نیز می توان آن را تقطیر کرد که به این حالت آب مقطر دوبار تقطیر گفته می شود.