زبان مردم بومی شهرستان شهریار ترکی محلی بوده ، ولی زبان محاوره و گفتگوی عامه مردم فارسی می باشد که بیشتر مردم ساکن با آن تکلم می نمایند ، علاوه برزبان فارسی ، گویشهای آذری، گیلکی، کردی و لری به لحاظ مهاجرپذیری به ترتیب اهمیت در شهرستان رایج هستند .
مجموعه تلویزیونی شهریار به کارگردانی کمال تبریزی در ۸ ساخته شد و در آن جلوههایی از زندگی این شاعر به تصویر کشیده شده است.، این مجموعه در سال ۸ از شبکه دوم سیما به نمایش درآمد و از سوی برخی فرزندان شهریار مورد انتقاد قرار گرفت.
شهریار شاعر سه زبانه است.. او به همه زبانها و ملتها احترامی کامل دارد. در اشعار او بر خلاف برخی از شعرای قومگرا نه تنها هیچ توهینی به ملل غیر نمی شود بلکه او در جای اشعارش می کوشد تا با هر نحو ممکن سبب انس زبانهای مختلف را فراهم کند. اشعار او به سه زبان ترکی آذربایجانی،فارسی و عربی است. .
همیشه بحث است.فاده از آب مقطر برای مصارف خوراکی نتایج متفاوتی به دنبال داشته است.. برخی معتقد هستند که بدن انسان به املاح موجود در آب نیاز دارد و خوردن آب مقطر مانع از دریافت این مواد توسط بدن انسان می شودو در نتیجه کمبود آن آسیب زننده است..
جنبه منفی نوشیدن آب مقطر، عاری از مواد معدنی بودن آن است.. به این معنا که این آب فاقد کلسیم، منیزیم و دیگر املاحی است. که بدن به آنها نیاز دارد. این املاح می توانند به سلامت است.خوان ها کمک شایانی کنند و هم چنین در بسیاری از عملکردهای حیاتی بدن نقش آفرینی می کنند. کسانی که برای زمان طولانی نوشیدن آب مقطر را در دستور برنامه غذایی خود قرار می دهند، ممکن است. با افت PH خون مواجه شوند و در نتیجه خون رسانی به درستی به ارگان ها صورت نخواهد گرفت. به طور کلی می توان گفت که نوشیدن آب شهری با وجود املاحی که دارد، پرفایده تر از جایگزینی آن با آب مقطر است..
آب لوله کشی همیشه مقداری کلر دارد که برای رشد گیاهان قطعا مضر است. همچنین کیفیت آب شیر نیز در مناطق مختلف یکسان نیست. طوری که برخی مناطق مقدارکلر، نمک و یا مواد معدنی شان نسبت به مناطق دیگر بیشتر می باشد و در نتیجه آسیب بیشتری به گیاهان وارد می گردد. جهت تسهیل کار و نتایج مطلوب می توان از سیستم تصویه آب و یا آب مقطر است.فاده نمود. آب مقطر هیچ گونه ذرات میکروسکوپی نداشته و تاثیرات مثبتی بر رشد گیاهان دارد.
چرا آب مقطر به این اندازه پر کاربرد است.؟ خواص آب مقطر چیست که در بخش های مختلف صنعتی و آزمایشگاهی به آن نیاز پیدا می کنند؟ شاید بتوان از مهم ترین خواص آب مقطر را بدون املاح و ناخالصی بودن آن عنوان کرد. همین ناخالصی ها هستند که در برخی موارد سبب ایجاد رسوب در دستگاه های گران قیمت صنعتی و پزشکی می شوند. برای بالا بردن عمر مفید این دستگاه ها می توان از آب مقطر که فاقد هر نوع یون و نمک می باشد، بهره جست و مانع از ایجاد رسوب شد. هم چنین از دیگر خواص آب مقطر می توان به این نکته اشاره کرد که فاقد هر نوع ناخالصی بودن به معنای عدم واکنش دادن آن با مواد دیگر خواهد بود. است.فاده های عدیده این ماده در پزشکی به منظور حل کردن داروها و انجام آزمایشات به دلیل همین خاصیت آب مقطر می باشد. حتی دیده شده که برخی از افراد از آب مقطر برای نوشیدن است.فاده می کنند.البته که خالص بودن این ماده ضرری برای بدن ندارد، اما مصرف طولانی مدت آن به عنوان آب آشامیدنی به علت بر هم زدن تعادل الکترولیت های بدن توصیه نمی شود. خالص بودن که از مهم ترین خواص آب مقطر است.، سبب است.فاده آن در بخش های مختلفی از صنعت، پزشکی و حتی کشاورزی شده که در بخش کاربردها به آن پرداخته شده است..
احتمالا نمک و برخی از ناخالصی ها تبخیر نمی شوند و در محلول جوش باقی می مانند. آب مقطر کاملاً خالص نیست زیرا موادی با نقطه جوش یکسان با آب وجود دارد و بعضی از قطرات مایع را می توان با بخار حمل کرد. با توجه به این موضوع می تواند درصد خالص باشد و در صورت نیاز بار دیگر نیز می توان آن را تقطیر کرد که به این حالت آب مقطر دوبار تقطیر گفته می شود.