قدمت قرچک با است.ناد به تپههای باستانی فردیس و کوره پزخانهی موجود در اطراف این شهرستان به شش هزار سال قبل از میلاد تخمین زده میشود. در کیلومتری قرچک در روستای پردیس آثاری از عصر آهن کشف شده است.. تپهای شش هزار ساله که مامن ساخت ابزارهای متمدن و زندگی گروهی بوده است.. سفالهای زیبا در کنار کورههای تولید سفال، چرخ سفالگری که با شاخ حیوانات ساخته شده و گورستان عصر آهن در این تپه به چشم میخورد. این تپه جز آثار به ثبت رسیده ملی نیز میباشد. تپه میل پوئینک در روستای پوئینک قرچک نیز به ثبت فهرست آثار ملی رسیده و قدمت آن به دوران سلجوقیان باز میگردد.
امکانات رفاهی ارائه شده در قرچک، این شهر را به یکی از بهترین شهرستان های است.ان تهران تبدیل کرده است.. این شهر به دلیل قرار گرفتن در حومه تهران و ارزان بودن مسکن در آن نسبت به تهران، جمعیت قابل توجهی را در خود جای داده است.. از این رو، آشنایی با قرچک تهران به شما کمک خواهد تا بتوانید، در بهترین محله های این شهر، خانه یا ملک مورد علاقه خود را خریداری یا رهن و اجاره کنید.
آثار تاریخی قرچک به این تپهها و کوره پزخانهها محدود نمیشود و پل قدیمی باقرآباد نیز یکی از آثار تاریخی این شهرستان است.. این پل که بر روی رودخانه جاجرود قرار دارد، هدایت کانال خشتی آب را عهدهدار است. و زمینهای کشاورزی منطقه را سیراب میکند. پلی آجری با دهانه قوسی به طول ۵ متر که در اواخر قاجار ساخته شده و به مدت یک قرن مسیر دسترسی ورامینیها به تهران بوده است.. این پل در سال شاهد به خاک و خون کشیدن مردمی کفن پوش در قیام ۵ خرداد به جهت حمایت از آیت الله خمینی (ره) و دفاع از مرجعیت شیعه نیز بوده است..
الیزابت بارنز، یک متخصص تغذیه غیر رژیمی در کارولینای شمالی می گوید: «آب مقطر با آب لوله کشی متفاوت است.. آب مقطر برای حذف [آلودگی ها] و مواد معدنی مانند سدیم، منیزیم و کلسیم تصفیه می شود. این کار از طریق فرآیندی به نام تقطیر با بخار انجام می شود.
آب مقطر از مهمترین حلال های صنعتی می باشد. آب معمولی خاصیت حل کنندگی خوبی دارد ولی دارای حجم بالایی از نمک ها و ناخالصی های محلول در خود است.. آب مقطر حاصل حرارت دادن آب ناخالص در طی فرایند تقطیر تولید می شود. در واقع آب مقطرهمان بخار آب حاصل از آب ناخالص است. که متراکم شده است..
آب مقطر به آبی گفته می شود که تمامی ناخالصی های آن با است.فاده از روش تقطیر از آن جدا شده باشند. آب در حالت معمول مواد معدنی، مواد مغذی و انواع آلاینده ها را در خود دارد. تقطیر روش بسیار قدیمی برای تصفیه آب می باشد که فرایند پیچیده ای دارد و انجام این کار بدون است.فاده از دستگاه های تقطیر تقریبا نا ممکن می باشد.
شاید هنگام فرو ش آب مقطر، بطری های باز نشده برای مدتی در فروشگاه ها ماندگار شوند. پیشنهاد می شود آن ها را از نور مستقیم خورشید دور کنید. و بعد از باز شدن ، حتماً پس از است.فاده خوب آن را ببندید. برخی از میکروب ها حتی در آب مقطر کم مواد مغذی نیز رشد می کنند.
آب مقطر برای ایجاد آب تصفیه شده عاری از آلاینده ها و ناخالصی هایی مانند کلر و مواد جامد محلول جوشانده شده است.. آب دیونیزه (DI) نیز مانند آب مقطر بسیار خالص است.. تفاوت آنها این است. که آب دیونیزه آبی است. که تمام ذرات معدنی محلول از آن حذف شده است..